Çözüldü Grington ( Efe Dağdelen ) Adlı arkadaşın yayın sunucusuda haksız yere olaylar yaşadık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-Herkes yiyor bende basit şeylerden 1 saat mute yedim ve klan arkadaşınızda biliyor.
-Xray test içindi çünkü Efenin yaptığı korumayı anlamayıp Xray çalışıyor diyen arkadaşlar oldu
O zaman düzelmesi için itiraz et. Dost olmaya çalıştığım biriydi ve bunu 2.ci kez geri tepti napayım ben? Sunucuya girip tekrar bakalım yinede artık olan oldu dimi?

Bu doğru yolmu sizce? Kendiniz sürekli toplayın, onlar gmden 2 dakikaya alsınlar.....
Gamemode kullanılmadı kullanılmayacakda sadece Kurucu arkadaşının elitrasının çalınması sonucunda elitrasını geri verdi
Not: Eşya Çalmak Yasak

O zaman düzelmesi için itiraz et. Dost olmaya çalıştığım biriydi ve bunu 2.ci kez geri tepti napayım ben? Sunucuya girip tekrar bakalım yinede artık olan oldu dimi?
Düzeltilecek birşey göremiyorum haklı olan yapıldı.

Gamemode kullanılmadı kullanılmayacakda sadece Kurucu arkadaşının elitrasının çalınması sonucunda elitrasını geri verdi
Not: Eşya Çalmak Yasak
Dostum az önce dedin onun serveri sürekli opla sence aldığı yukardada belli olan bişiyi nasıl inkar ediyorsun?

-Sunucuda bir ayrımcılık yok. 2 kere öldüm ve back komutu hatalı olduğu için öldüğüm yere geri ışınladı (Rehber veya Efenin yakını olmama rağmen).
-/Kill komutunun oyuncular tarafından kullanılması bir hataydı ve hala itemi verilmeyenler var ve Efe itemleri geri veriyor.
-Neredeyse bütün oyuncular Xray kullanıyor olabilir fakat belirli bir kanıt sunarsanız gerekenleri yapabiliriz.
kankam bak şimdi sana haksızlık yapılmaması kimseye yapılmadığı analamına gelmez ve x-ray modlarının xray kullandığından efeninde haberi var çünkü her daim birlikte dcdeler ve zaten baselerindeki portaldan girersen neden xray dediğimi anlarsın kazılan yollara bakarsan azcık minecraft bilginde varsa xrayle kazıldığını anlayabilirsin

Dostum az önce dedin onun serveri sürekli opla sence aldığı yukardada belli olan bişiyi nasıl inkar ediyorsun?
Sürekli aldığının bir kanıtını göremiyorum sadece bir kerelik birşeydi

-Sunucuda bir ayrımcılık yok. 2 kere öldüm ve back komutu hatalı olduğu için öldüğüm yere geri ışınladı (Rehber veya Efenin yakını olmama rağmen).
-/Kill komutunun oyuncular tarafından kullanılması bir hataydı ve hala itemi verilmeyenler var ve Efe itemleri geri veriyor.
-Neredeyse bütün oyuncular Xray kullanıyor olabilir fakat belirli bir kanıt sunarsanız gerekenleri yapabiliriz.
kankam efelerrin basesinin yanındaki portaldan girersen zaten neyin ne olduğunu anlarsın yolların xrayle kazıldığı çok belli ve efenin bundan haberi var ve ben killendiğim zaman hiçbir eşyam geri verilmedi ısrarla söylememe rağmen

Havada sıkıştım ve elitra açtığımda kick yedim, login kısmında şifrem uzun ( güvenlik için ) ve pingliyim. home yazamadan itemler puf oldu bana verilmedi baya haklılar bence :
Düzeltilecek birşey göremiyorum haklı olan yapıldı.

Havada sıkıştım ve elitra açtığımda kick yedim, login kısmında şifrem uzun ( güvenlik için ) ve pingliyim. home yazamadan itemler puf oldu bana verilmedi baya haklılar bence :
Dediğim gibi düzeltilecek birşey göremiyorum ve bence haklı olan yapıldı.

Dediğim gibi düzeltilecek birşey göremiyorum ve bence haklı olan yapıldı.
Dostum çok epik bi cevaptı itemler geri verildi demiştin o epik cevabına zıplayıp gelmelisin.

Son kanıtta attığınız arkadaş ve 3. kanıttaki arkadaş sizin klan üyeniz

Dostum ipnin sonunu ve başını verdin buda demek oluyorki senin ip adresini bazı programalr ve siteler ile bulabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl