Bulundu - GoldenWitch HUB - Serverımız Alım Yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birde Açık Açık Söylüyorsunuz.
Bu Moderatorlerimiz Ve Yetkililerimizin Uygun Görmesi İle Alakali.
Lütfen Daha Fazla Sohbeti Kirletmeyiniz,Eger Hala Soracagınız Soru Varsa İlgili Yetkiliye Özel Mesaj Atınız Teşekkürler.
Kardeşim Kirletmek Nedir =?; Başka Bir Kişi Açmış Benim Gibi Peki Buna Nediceksiniz Tam Bir Haksızlık ![DOUBLEPOST=1471201839,1471201793][/DOUBLEPOST]
Birde Açık Açık Söylüyorsunuz.
Bu Moderatorlerimiz Ve Yetkililerimizin Uygun Görmesi İle Alakali.
Lütfen Daha Fazla Sohbeti Kirletmeyiniz,Eger Hala Soracagınız Soru Varsa İlgili Yetkiliye Özel Mesaj Atınız Teşekkürler.

Ayrıca Siz Alıntı Konuyu Oldugu Gibi Yapıştıracak Haliniz Yok Ya?
Arada Sildiklerinizden Eksikler Olabilir Teşekkürler.
Lütfen Daha Fazla Chat Kirletmeyiniz Aksi Takdirde Uyarı Alabilirsiniz.

Teşekkürler,İyi Forumlar
Uyarı Alsam Ne Yazar Hepsini Yapıştırdım Evet :)

Chati Kirletmeyiniz Lütfen Son Uyarım!
Ayrıca Bu Şekilde Davranmaktanda Vazgeçiniz.
Yetkililerimiz Size Elinden Geldigince Yardım Etmeye Çalışırken Siz Gelip Bizi Rahatsız Ediyorsunuz.
Böyle Davranmanız Hiç Doğru Bir Davranış Degil!
Biz Saat Sabahtan Gecelere Kadar Forumda Zaman Harcıyoruz,Emek Veriyoruz Siz Gelip Bize Böyle Davranıyorsunuz.
Özür Dilerim Ancak Tepkimi Belirmek İsterim.

Bir Dahaki Mesajınızı Lütfen Özel Konuşma İle Belirtiniz!

Chati Kirletmeyiniz Lütfen Son Uyarım!
Ayrıca Bu Şekilde Davranmaktanda Vazgeçiniz.
Yetkililerimiz Size Elinden Geldigince Yardım Etmeye Çalışırken Siz Gelip Bizi Rahatsız Ediyorsunuz.
Böyle Davranmanız Hiç Doğru Bir Davranış Degil!
Biz Saat Sabahtan Gecelere Kadar Forumda Zaman Harcıyoruz,Emek Veriyoruz Siz Gelip Bize Böyle Davranıyorsunuz.
Özür Dilerim Ancak Tepkimi Belirmek İsterim.

Bir Dahaki Mesajınızı Lütfen Özel Konuşma İle Belirtiniz!
Zaten Senin Her Mesajın Önemli :)

Değerli Moderatorumuzdan daha dikkatli olmasıni ve kendisinin bu tür olaylara dikkat etmesini arz ediyorum. Ayrıca eğer bir sohbet kirliliği varsa ki zaten burda var Moderatorlerin bizi uyarmasını ve bizim bu işe karışmamamızı rica ediyorum @SingleCoder . Eğer değerli moderatorumuz bizi uyaemazsa onun işini biz yaparsak biz moderator olurduk. Akademi Öğrencisi olduğunuzun farkındayım falat lütfen Moderator karışmadıktan donra siz de karışmayın. Konu onaylamaya gelirse sanırım
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ekibimiz daha dikkatli olmaya özen gösterecektir.

Lütfen üyelerin konularında kirlilik yapmayın yetkisi olan kişi uyumsuzluk gördüğü konuyu düzenlesin ve altına tek bir mesajda konunuz şöyle şöyle yanlış bu yüzden şöyle şöyle yaptım desin.
Eğer bir şikayeti olan üye varsa da daha üst yetkililere ulaşsın ve raporlama kısmını kullansın biz ne güne varız.
Arkadaşın konusunu daha fazla kirletmeyin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl