Bulundu - GoldenWitch HUB - Serverımız Alım Yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DenizAtar

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Merhaba arkadaşlar ben Deniz kısaca kendimi tanıtmak gerekirse; 17 yaşındayım ve Minceraft'a aşırı derecede ilgiliyim. Son zamanlarda bir servera bağlı kalmak yerine server server geziyorum ve gerçekten oynamaya değer bir server arıyorum. Fakat üzülerek söylüyorum bukadar büyük bir potansiyeli olan Minecraft gibi bir oyun tabiri cayitse saçma sapan serverlar kurularak harcanıyor. Ben ve EKİBİM bilindik serverların çok daha üstünde bir server açarak bu işe bir DUR demek istiyoruz fakat bu işe bir DUR demek için şuanki ekibim yeterli deil maalesef :( Ve bu durumda devreye sizler giriyorsunuz. Uzun lafın kısası eğer gerçekten kendinize güveniyorsanız ve GoldenWitch serverının yetkili kadrosunda yer almak istiyorsanız tek yapmanız gereken beni skypetan eklemek. Skype Adresim: deniz.atar5

ben sana yardımcı olurum skype ekle konuşak

Konunuz Yanlış Yerdedir Konunuzu Lütfen "Minecraft Sunucu Yetkili Alımı" Kısımına Taşıyınız.
Aksi Takdirde Konunuz Arşiv Kısımına Taşınacaktır.

| ❤ » Plugin+Builder™ « ❤|
İsim ByPlugin
Tecrübe %100
Plugin Yapabilir %10
Skript Yapabilir %67
Buildi %97
Pcde Kalma Saati %100 7/24™
Hangi Serverlerde Çalıştı : Nitrado GiveCraft YildirimNw CyBerCraft Axitr : Sayamacagım :) BirSürü
Kaç Defa Panel Aldı : 10
Güvenirlik : %(&(87™);
Sitesi Varmı: Var™
| ❤ » Plugin+Builder™ « ❤|

Konunuz taşınmıştır bir dahaki sefere konunuzu açarken açtığınız yerlere dikkat ediniz

Konunuz taşınmıştır bir dahaki sefere konunuzu açarken açtığınız yerlere dikkat ediniz
Birşey Diyecegim Bir Konu Açmıştım ! Onu Onaylamadınız 1Yıl Sonramı Onaylıcaksınız ._.

Birşey Diyecegim Bir Konu Açmıştım ! Onu Onaylamadınız 1Yıl Sonramı Onaylıcaksınız ._.
Sanırım Konununuzu Acarken Sunucu Acarken Dikkat Etmeniz Gereken Şeyler Sabit Konusunu Okumadınız.
Size Kısa Bir Özet Geçeyim;
Konuda En Az 3 Adet Resim Bulunmalıdır.
Konunuzda IP Adresi Maximum 2 Kere Paylaşılmamalıdır.
Konunuz da Başka Sunucu Adresi Paylaşılmamalıdır.
Sunucu Başlıgınız Hemen Gel !!!! Gibi Olmamalıdır.

Sanırım Bu Bilgilere Dayanarak Ve Kucuk Bir Destekte Sabit Konulardan Alarak Yeni Bir Sunucu Tanıtım Makalesi Acabilirsin.
Teşekkürler,İyi Forumlar

3Adet Resim Var[DOUBLEPOST=1471198735,1471198700][/DOUBLEPOST]Sunucu Başlıgınız Hemen Gel !!!! Gibi Olmamalıdır.
Yazmadım Bile[DOUBLEPOST=1471198789][/DOUBLEPOST]Konunuzda IP Adresi Maximum 2 Kere Paylaşılmamalıdır. Diyorsunda Ben Başlıkta Ve Konumda Paylaştım Üşenenler İçin '_'[DOUBLEPOST=1471198822][/DOUBLEPOST]Konunuzda IP Adresi Maximum 2 Kere Paylaşılmamalıdır.
Ve Ayrıca Başka Bir Kişi 2kere konusunda paylaşmış :)[DOUBLEPOST=1471198855][/DOUBLEPOST]Ve bunu Modlar Onaylamış :)[DOUBLEPOST=1471198935][/DOUBLEPOST]Çok İlgileniyorsun Teşekkürler

Dikkat Edersen Maximum Demiştim "Maximum" İfadesi Bulunabilecek En Son Durum Anlamında Kullanılır Yani 2 Sayısıda Buna Dahildir.
Lütfen Araştırarak Yorumlarınızı Yapınız.
Teşekkürler,İyi Forumlar.
[DOUBLEPOST=1471199105,1471198977][/DOUBLEPOST]
Ayrıca Sunucu Demişsiniz Hangi Alt Dalda Açtıgınızı Soylerseniz Yardımcı Olabilirim.
Misal;
"Minecraft Türk Sunucuları" Forumundan "Çekirdek Hub Sunucular" Kategorisi.
Bunları Belirtirseniz Konunuz Denetime Alıntıktan Maximum 1 Saat Sonra Onayı Alıcaktır.
Lütfen Bu Kriterleri Özel Mesaj Yolu İle Bana Bildiriniz.

Dikkat Edersen Maximum Demiştim "Maximum" İfadesi Bulunabilecek En Son Durum Anlamında Kullanılır Yani 2 Sayısıda Buna Dahildir.
Lütfen Araştırarak Yorumlarınızı Yapınız.
[DOUBLEPOST=1471199105,1471198977][/DOUBLEPOST]
Ayrıca Sunucu Demişsiniz Hangi Alt Dalda Açtıgınızı Soylerseniz Yardımcı Olabilirim.
Misal;
"Minecraft Türk Sunucuları" Forumundan "Çekirdek Hub Sunucular" Kategorisi.
Bunları Belirtirseniz Konunuz Denetime Alıntıktan Maximum 1 Saat Sonra Onayı Alıcaktır.
Lütfen Bu Kriterleri Özel Mesaj Yolu İle Bana Bildiriniz.
SkyBlock Konusunu Açmıştım Türk Sunucuları Bölümünden :)[DOUBLEPOST=1471199262][/DOUBLEPOST]Yani Ben Mesela Yanlış Konu Açtım Hiç Uyarı Almadım Böyle Bir Sistem Yokmu .-.

açtığınız konuda resim vardı fakat yazılar bilgilendirici değildi ve kısaydı

Moderatorumuz Cevabı Vermiş.
Konu Kapatılabilir Diye Düşünebiliyorum.
Konuda Fazla Mesaj Kirliligi Yapmamak Amacıyla Hala Merak Ettiginiz Durumlar Varsa Yetkililerimize Bildiriniz

KARDEŞİM BİRŞEY DENİLMEZ NEBİÇİN MODSUN BAŞKA KONUDAN ÇALDIM BENDE YAZILARI ONU NİYE PEKİ ONAYLADINIZ KARDEŞİM =????

Birde Açık Açık Söylüyorsunuz.
Bu Moderatorlerimiz Ve Yetkililerimizin Uygun Görmesi İle Alakali.
Lütfen Daha Fazla Sohbeti Kirletmeyiniz,Eger Hala Soracagınız Soru Varsa İlgili Yetkiliye Özel Mesaj Atınız Teşekkürler.

Ayrıca Siz Alıntı Konuyu Oldugu Gibi Yapıştıracak Haliniz Yok Ya?
Arada Sildiklerinizden Eksikler Olabilir Teşekkürler.
Lütfen Daha Fazla Chat Kirletmeyiniz Aksi Takdirde Uyarı Alabilirsiniz.

Teşekkürler,İyi Forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl