Sol Reklam

Çözüldü GeyserMC yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ArdaSlnr

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
50
Puanlar
6.430
Merhaba arkadaşlar GeyserMC nin sitesindeki kurulum rehberinden bir şey anlamadım. Bungee 1.16.5 tabanlı survival sunucum var (BungeeCord, ÇakmaLobi, Lobi, Survival) ben bu sunucuya nasıl geysermc kurabilirim yardımcı olabilir misiniz

Merhaba arkadaşlar GeyserMC nin sitesindeki kurulum rehberinden bir şey anlamadım. Bungee 1.16.5 tabanlı survival sunucum var (BungeeCord, ÇakmaLobi, Lobi, Survival) ben bu sunucuya nasıl geysermc kurabilirim yardımcı olabilir misiniz
GeyserMC'yi sonradan değil de paketler yapılırken kurmak daha mantıklı. Sonradan kurduğun zaman hiç düşünmediğin eklentilerle uyumsuzluk yaratabilir.

GeyserMC'yi sonradan değil de paketler yapılırken kurmak daha mantıklı. Sonradan kurduğun zaman hiç düşünmediğin eklentilerle uyumsuzluk yaratabilir.
tamam da paketi yaptım bile ben. Bundan sonra bana bir çözüm lazım. Eğer varsa bilginiz paylaşabilir misiniz

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Download butonuyla Geyser'i indir (Floodgate yazan değil) ve Bungeecord plugins klasörüne at. Bungeecord plugin klasörüne attıktan sonra yeniden başlat. 19132 portunu da UDP olarak firewalldan açın. İşlem bildiğim kadarıyla bu kadar. Başka sorun olursa yazabilirsiniz.

diğer sunuculara kurmama gerek yok demi (ÇakmaLobi, Lobi, Survival)
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Download butonuyla Geyser'i indir (Floodgate yazan değil) ve Bungeecord plugins klasörüne at. Bungeecord plugin klasörüne attıktan sonra yeniden başlat. 19132 portunu da UDP olarak firewalldan açın. İşlem bildiğim kadarıyla bu kadar. Başka sorun olursa yazabilirsiniz.

dostum işi bilmeyen herkes yorum yapmış yazdığım adımları sırası ile uygula

1- BungeeCorduna GeyserBungee ve FloodGateBungee pluginlerini kur
2- Diğer tüm sunucularına ise **sadece** floodgatespigot kur
işlem tamam

Yapamazsan ulaş enderyilmaz#5554

dostum işi bilmeyen herkes yorum yapmış yazdığım adımları sırası ile uygula

1- BungeeCorduna GeyserBungee ve FloodGateBungee pluginlerini kur
2- Diğer tüm sunucularına ise **sadece** floodgatespigot kur
işlem tamam

Yapamazsan ulaş enderyilmaz#5554
aga bi ara banada kur ya 4 aydır yapcan sözde ayıp oluyo enderylmaz

sorun çözülmüştür. Konu kilit.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!