Çözüldü Geyser plugininin klasörü yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Akasam

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Minecraft
Aspentos
mobile açacaktım sunucumu ilk floodgate indirdim oldu klasörü oluştu fakat geyseri indirdim spigot olanını orjinal sitesinden sunucuyu 3 defa yeniden başlattım ama geyserin klasörü bir türlü oluşmadı (sunucu sürümü uyuyor)

Konsolunuza /pl yazıp Geyser'in olup olmadığını kontrol eder misiniz? Eğer olmadıysa büyük ihtimalle düzgün kurulmamıştır. Konsol loglarınızı atarsınız, kontrol ederim.

/
Konsolunuza /pl yazıp Geyser'in olup olmadığını kontrol eder misiniz? Eğer olmadıysa büyük ihtimalle düzgün kurulmamıştır. Konsol loglarınızı atarsınız, kontrol ederim.
pl yazdım konsola böyle komut bulunamadı diyor ve konsol logunu nasıl alacağım kopyalayamıyorum konsolda çıkan yazıları. (Geyserin spigot/paperini indirdim plugins klasörüne attım tabi bunları sunucu kapalı iken yaptım en son başlattım sunucuyu klasör oluşmadı)

/

pl yazdım konsola böyle komut bulunamadı diyor ve konsol logunu nasıl alacağım kopyalayamıyorum konsolda çıkan yazıları. (Geyserin spigot/paperini indirdim plugins klasörüne attım tabi bunları sunucu kapalı iken yaptım en son başlattım sunucuyu klasör oluşmadı)
/pl değil, sadece pl yaz konsola, oyun içinden yazarsan /pl yaz.

mobile açacaktım sunucumu ilk floodgate indirdim oldu klasörü oluştu fakat geyseri indirdim spigot olanını orjinal sitesinden sunucuyu 3 defa yeniden başlattım ama geyserin klasörü bir türlü oluşmadı (sunucu sürümü uyuyor)
Tam bir sunucu logunu hastebin veya mclogs isimli siteye yükleyip buraya atın.

Oyunda op yetkiniz olduğundan emin olup /pl yazın.

plugins klasorunu ve sunucu forku, surumunu iletirmisiniz ?

Java sürümünden dolayı çalışmıyor olabilir.

Java sürümüyle alakası yok java sürümü forku çalıştırmaya yarar minecraft sunucu sürümü olabilir belki.
Aynı sorun bende de vardı. Java 16 da çalışmıyordu, java 17 e yükseltince sorun düzeldi. Logda da belirtiyordu zaten ama burada durum farklı olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl