pl yazdım konsola böyle komut bulunamadı diyor ve konsol logunu nasıl alacağım kopyalayamıyorum konsolda çıkan yazıları. (Geyserin spigot/paperini indirdim plugins klasörüne attım tabi bunları sunucu kapalı iken yaptım en son başlattım sunucuyu klasör oluşmadı)Konsolunuza /pl yazıp Geyser'in olup olmadığını kontrol eder misiniz? Eğer olmadıysa büyük ihtimalle düzgün kurulmamıştır. Konsol loglarınızı atarsınız, kontrol ederim.
/pl değil, sadece pl yaz konsola, oyun içinden yazarsan /pl yaz./
pl yazdım konsola böyle komut bulunamadı diyor ve konsol logunu nasıl alacağım kopyalayamıyorum konsolda çıkan yazıları. (Geyserin spigot/paperini indirdim plugins klasörüne attım tabi bunları sunucu kapalı iken yaptım en son başlattım sunucuyu klasör oluşmadı)
yazdım bişi olmadı bi yazı gelmedi/pl değil, sadece pl yaz konsola, oyun içinden yazarsan /pl yaz.
Saçma :Dyazdım bişi olmadı bi yazı gelmedi

benjamin17
Tam bir sunucu logunu hastebin veya mclogs isimli siteye yükleyip buraya atın.mobile açacaktım sunucumu ilk floodgate indirdim oldu klasörü oluştu fakat geyseri indirdim spigot olanını orjinal sitesinden sunucuyu 3 defa yeniden başlattım ama geyserin klasörü bir türlü oluşmadı (sunucu sürümü uyuyor)
Java sürümüyle alakası yok java sürümü forku çalıştırmaya yarar minecraft sunucu sürümü olabilir belki.Java sürümünden dolayı çalışmıyor olabilir.
Aynı sorun bende de vardı. Java 16 da çalışmıyordu, java 17 e yükseltince sorun düzeldi. Logda da belirtiyordu zaten ama burada durum farklı olabilir.Java sürümüyle alakası yok java sürümü forku çalıştırmaya yarar minecraft sunucu sürümü olabilir belki.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!