SabriTekin#1119
ben bu işe yazın başladım ama günlük +40 üzeri oyuncu çekiyordum o kadar kötü plugin paketi o kadar kötü konu tasarımım vardı şimdi 4.5 ay geçti hala devam ediyorum yavaş yavaş kötüden iyiye doğru ilerledim oyuncuların sunucuda kalması için sürekli ilgileniyorum sorunlarınızı çözüyorum sorularına cevap veriyorum herkes benle arkadaş gibi davranıyor konuşuyor o yüzden sunucumda fazla oyuncu çekiyorum şuanda bile okul çıkışında +40 üzeri oyuncu aliyorum tek önerim "Oyuncularınla İlgilen".Arkadaşlar o kadar kaliteli işler yapıyorsunuz ama oyuncular bize inat mı gidiyor bilmem ama hepsi 2 aya kapanıcak sunuculara gidiyorlar emekleri gidiyor o kadar kalitesiz konu tasarımlarıyla kendi başlarına iş çıkaranların sunucusu +25 doluyor kaliteli iş yapanlar sunucusunda günlük 10u zor görüyor bunun sebebi nedir? birde oyunculardan duymak isterim.
hesabımı silin lütrfen
EMEKTAR
Bizde açmıştık rabisu sağolsun para hesabtaydı almadı parayı kapattı sunucuyu.1,2 Aylık sunuculara kızmayın, onların amacı zaten bu Amerikada satılan disposable(kullan-at) telefonlar gibi. yapacak daha iyi bir işi olmayanlar için açılıyorlar o sunucularda Vip alanlarda suç. vip alanlar uzun süreli olacağını düşündükleri için alıyorlar halbuki sunucu sahipleri sunucu sürecini hızlandırıyorlar ve girişte Spawner,edit eşya gibi hediyelerle karşılıyorlar sunucuda 1 ay sonra işin kalmıyor ve çıkıyorsun emeklerinin silinmesi pek kişiyi üzmüyor vip alan zekiler hariç.
Angel Of Death ©#0896
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!