Gelişmeyecek 1 2 aya kapanacak sunucular neden fazla oyuncu toplar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lapetos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.717

Lapetos

Play.LuxuryNetworkTR.Com
Elmaslar
32
Minecraft
ErenMeister
Arkadaşlar o kadar kaliteli işler yapıyorsunuz ama oyuncular bize inat mı gidiyor bilmem ama hepsi 2 aya kapanıcak sunuculara gidiyorlar emekleri gidiyor o kadar kalitesiz konu tasarımlarıyla kendi başlarına iş çıkaranların sunucusu +25 doluyor kaliteli iş yapanlar sunucusunda günlük 10u zor görüyor bunun sebebi nedir? birde oyunculardan duymak isterim.

ilk önce oyuncuları sunucunda tutmak için onları anlaman ve isteklerini önemsemen gerekiyor, birde kendi sunucuna oyuncu olarak gir eksikleri daha iyi görebilirsin

ilk önce oyuncuları sunucunda tutmak için onları anlaman ve isteklerini önemsemen gerekiyor, birde kendi sunucuna oyuncu olarak gir eksikleri daha iyi görebilirsin
Cevapladığın için teşekkür ederim öncelikle, oyuncular ortamdan kaynaklı sanırsam beğenmiyorlar napalım karşılarına batihost'un kendi plugin paketiylemi çıkalım.

Cevapladığın için teşekkür ederim öncelikle, oyuncular ortamdan kaynaklı sanırsam beğenmiyorlar napalım karşılarına batihost'un kendi plugin paketiylemi çıkalım.
ona ortam demiyelim bence senin oyuncun durup dururken başka bi sunucuya kaymaz, kaydırtırlar. Tabeladan bile reklam yapanları gördüm buna karşı korumalarını arttırmalısın. Benim başımada çok geliyor çocuk açıyo 3liraya sunucu koyuyo authmeyi hesap düşürüyor sonra hesabım çalındı diyolar yardımcı oluyoruz fakat eskisi gibi olmuyo en fazla 2 gün daha sunucuda görebiliyorum. Konu nereye kaydı :) ama şunu unutma oyuncular eğlence arıyor sen koy girişe v20 kazma p20 set bak nasıl uçarak geliyolar :D

ona ortam demiyelim bence senin oyuncun durup dururken başka bi sunucuya kaymaz, kaydırtırlar. Tabeladan bile reklam yapanları gördüm buna karşı korumalarını arttırmalısın. Benim başımada çok geliyor çocuk açıyo 3liraya sunucu koyuyo authmeyi hesap düşürüyor sonra hesabım çalındı diyolar yardımcı oluyoruz fakat eskisi gibi olmuyo en fazla 2 gün daha sunucuda görebiliyorum. Konu nereye kaydı :) ama şunu unutma oyuncular eğlence arıyor sen koy girişe v20 kazma p20 set bak nasıl uçarak geliyolar :D
Bu konuda çok haklısın :D

Kaliteli sunucuları, çoğunlukla kalite arayan, emek vermek isteyen yada OP Faction oynamaktan, her gün sunucu değiştirmekten bıkmış oyuncular tercih eder. İşini iyi ve kusursuz yapanların değeri elinde sonunda anlaşılır, büyümek zaman alır ve kemik bir kitle oluşur. Sabredin, benim gibi...

Ayıp olmasın da, Hangi suncuda kız varsa ben ordayım xD

yıllardır cevaplayamadığım nadir sorular arasındadır, cevabını bende merak ediyorum. Ama iyi reklam yapmalısın :ayaya:

Ben sana hemen açıklıyayım.

1.si arkadaş ortamı oluyor ve bu arkadaşları ile de reklam yapıyor.

2.si birkaç kişiye reklamcı veya rehber veriyor ve sunucu sunucu dolaşıp reklam spamlıyorlar.

3.sü 100 abonesi bile olsa adama yt veriyor ve görüntüleme kasıyor.

4.sü ve en çok yaptıkları adama p 20 setler bissürü bloklar vip spawner vb. vb. Veriyorlar ve bunu gören oyuncu hemen arkadaşına knk Bi sw war herkese vip elmas sp veriyor gel oynayalım fln. Diyor ve böyle çoğalıyorlar.

En kötüsü ise böyle sunucu açanlar amaçladığı bir miktarı ele geçirince (100 - 200 tl) sw i kapatıyor ve 2 ay idare edip bidaha açıyor gene aynı taktik vs. vs.

1 2 açık kalabilen ve kapanan sunucuları zaten genellikle bilgili değil oyuncu kişiler kuruyor. Kendileri bi serverde ne olmasını isterlerse ekliyorlar yüksek enchantlar bol bol event zaten event saatlerinde o serverler 2 kat online oluyorlar yan hesap vb ile ama bu oyuncular aynı zamanda her şey kolay bulunduğu için servere yatırım yapmıyor yapılan 1 2 yatırım sadece vip alarak oluyor o satışların geliride saçma sapan oyun harcamalarıdır vb gidiyor servere yatırılmıyor bu da sunucunun sonunu getiriyor.

Niye bu soruyu yıllardır cevaplayamadınız anlayamadım. Hadi oyuncu kitlesini bi kaç parçaya ayıralım;
- Zaman geçirmek için oynayanlar.
- Nerd şekilde ders çalışıp oynayanlar.
- Hem ders çalışıp hemde oynayanlar.

Bu parçaları gözden geçirirsek zaman geçirmek için oynayan birisi yaratıcılığı kullanmak istemez. Lapis kazıp hileyle adam öldürmek gayet zevkli geliyor bu kitleye, bi kere bu kitleden oluşan sunucuları sunucu olarak görmeniz hata.

Nerd şekilde ders çalışıp oynayanlar ise çok dengesiz bir konumdalar bi gün aktif oluyolar ertesi gün yok. Ayrıca bu kitle kaliteli sunuculara ulaşamıyor haberleri olmuyor yani.

Hem ders çalışıp hemde oynayanlar işte bu benim sınıfım oluyor :D. Bizler ise kaliteli sunucularda oynuyoruz örnek olarak ara sıra açılan modlu sunucular, projectsurvival, mysterysurvival gibi gibi sunucularda belirip kayboluyoruz. Bizimde kaybolduğumuz zamanlar var nerdler kadar olmasada etki ediyor ve bu tarz kaliteli sunucuların oyuncu sayısında ciddi düşüş yaşanıyor. Genelde morelsizlikten kapanıyolar fakat projectsurvival'ı taktir ediyorum hiç yılmadan geliştirilmeye devam ediyor.

Bence olabilicek en iyi sunucu türü gelip geçici olan. Kitlenin ortalamasına bakarsak herkesin işinin en az olduğu yarı yıl ve tam tatil zamanları. Mesela ben ara sıra açıyorum modlu sunucu gayet oynuyoruz doyuyoruz kapatıyoruz ve gayet sarıyor. Mysterysurvival vardı ve ciddi anlamda çok sarmıştı bi kaç görüntü atabilirim;

image.php

image.php

image.php

image.php

Burda yaptığımız şey köy kurmak, eski bir gelenek diyebiliriz poteyto adlı sunucuda çıktı ilk olarak. Poteyto lapis fekşnıların çoştuğu sırada güncel versiyonuyla, survival yapısıyla çok iyi bir sunucuydu fakat oyuncu sayısı 0'dı. Ama ilginçtir ki sunucuya hergün 50'den fazla kişi giriş yapıyodu bende dedim bu girenleri yanıma aliyim birlikte bi mekan kuralım sonra bu köy kurma olayı doğdu.

Ramazanda birşey farketmiştim insanlar ramazanda çok fazla zaman öldürüyor, yapıcak birşey bulamıyolar aklıma bir sunucu açma fikri gelmişti sohbet edebiliceğimiz bir sunucu ama o zamanlar çok meşgul olduğum için yapamamıştım fakat artık zamanım var ve gayet ilerlettim sunucuyu ve bütün bunları neden anlattın derseniz bu sunucuya şöyle bir amaç yüklemeye karar verdim GELİP GEÇİCİ OLAN SUNUCULARIN DOĞDUĞU YER.

TR oyuncu kitlesi işte xd
ayrıca gelen geçen server açıyo.. suç hostinglerde bence

1tl ye servermi olur "Sansür"

Oyuncuların gözü açık değil "Sansür"

Para kokusu geliyor paranın ta "sansür"

Sansür akımına hoşgeldiniz!

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl