I
IrfanDmn
Ziyaretçi
Sunucuyu cidden beğendim TÜRKİYE'nin böyle Sunuculara ihtiyacı olduğunu düşünüyorum Sizi tebrik ediyorum
Geç dönüşler için kusura bakmayın. Memnun kalmanıza sevindik.Başarılısınız Cidden , Bu Takım'ı Öneririm , Herhangi 1 görgüsüzlük veya güven sorunu yaşamadım .
Teşekkür ederim, sevgine minnettarım.Sevildiğiniz her yerden belli her konunuz galiba +10 sayfa mesaj var. Nedeni ise kaliteli işler yapıyorsunuz ve yapmaya devam ediyorsunuz gerçekten hak ediyorsunuz...
Mahmut♛#0738
Teşekkürler, bekleriz.başarılar hocam
er000rek#0001
atomickill7
Gene başarılı bir gösterim. Öncelikle bu kadar kaliteli destek verdiğiniz için teşekkürler. Sizler ile gurur duyuyoruz + ileride para ile java v.b dillerin eğitimini vermeyi düşünüyor musunuz ? Veya yardımcı olabilir misiniz ? Nereden öğrendiniz bu işleri falan filan
Bu güzel dönüşler için teşekkürler. FDT çok güzel projelerle karşınıza çıkacak :) Eğitim verme gibi bir fikrimiz şu an yok. Hiç kafamızı yoracak da bir düşünce olmadı yani zannetmiyorum olacağını :DKalite tekrardan konuşuyor hocam iyi satışlar...
atomickill7
Peki nereden eğitim alabilirim onu söyle pari :D Bir de geçende sana İrfan abla dediğim için özür dilerim. Seni bildim bileli kız sanıyordumBu güzel dönüşler için teşekkürler. FDT çok güzel projelerle karşınıza çıkacak :) Eğitim verme gibi bir fikrimiz şu an yok. Hiç kafamızı yoracak da bir düşünce olmadı yani zannetmiyorum olacağını :D
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!