Sol Reklam

Future Development Team SUNAR! Profesyonel Hizmet, Sıkıntısız İŞ!

Hizmetlerimizi Yararlı Buluyor musunuz ?

• Evet

• Hayır (Yorumlara Yazın)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
I

IrfanDmn

Ziyaretçi
V3AbXr.jpg

Paket hizmetleri deaktif! Java ve Skript hizmetlerimizden doyasıya yararlanabilirsiniz.
Tasarım @Aquiver 'e aittir
FUTURE DEVELOPMENT TEAM meşguliyetinden dolayı çalışacağı kişileri projesine göre seçmektedir. Bundan rahatsız olan kişilerin başka ekipler ile çalışmasını öneriyor ve saygılarından dolayı teşekkür ediyorum.
Discord Adresim: IrfanDmn#BLABLA (yasin ya da hakkı abinize ulaşın :D)

Son düzenleyen: Moderatör:
Mvrrak.jpg

Skype Adresim: live:alecool919
Discord Adresim: IrfanDmn#3921
Gerçektende Sunucuları Bir Harika Sunucularına Bakarak Güvenebilirsiniz. Kaliteli Yapıyorlar Helal Olsun.

Fiyatlar Biraz Pahalı Sanki ?

Fiyatlar Biraz Pahalı Sanki ?
Böyle bir yorum gelceğini biliyordum cevabını düşündüm :) Verdiğimiz emeği bizden iyi kimse bilmediği için fiyatlarda sıkıntı yok. Paketler tamamen özel yapılır. Yani A sunucusuna yaptığımızla B sunucusuna yaptığımızın farkı çok, benzer değiller yani. Tüm paketlerin alt yapıları inşa edildikten sonra tamamen kişinin özel isteklerini yerine getirmeye başlıyoruz. Paket sattığımız kişilere gidin ve paranın deyip değmediğini sorun ve sorduğunuz vakit aldığınız cevabı buraya atınız ki zaten Tasarımda Yorumlar kısmında yazıldı. Onlarla oynamadık tamamen paketi satın alanların düşüncesi. Belirttik Profesyonel bir ekibiz düşük seviyeli eklentiler kullanmıyoruz 50 veya 30 TL'ye Çöp bir paket yapamayız adımız kirlenir. Teşekkürler düşüncen için :)

Valla gerçekten güvenilir ben daha önce satın aldım dolandırılma riski yok ve gerçekten kaliteli plugin paketleri yapıyorlar. Bu arada ordaki resimleri kim yaptıysa helal olsun yetenek ister

Üst Düzey paket ile sunucunuzun aktifliği dolardan hızlı yükselir , Güven sıkıntınız varsa @IrfanDmn 'ın sunucusuna bakın...

Yukarı