IYusuf_DemirI
O Bir Yutupçu!
- Elmaslar
- 1.321
- Yusuf Demir
Discord:
Yusuf Demir#4555
Yusuf Demir#4555
Her yorumun ayrı hoş he :D Teşekkürler.Kaliteli bir insanın ekibide kaliteli olur.
Başarılı bir ekip olduğu daha konudan belli oluyor iyi satışlar irfan bey. :D![]()
Tasarım Tamamen @Aksel Efe ye aittir.
Skype Adresim: live:alecool919
Discord Adresim: IrfanDmn#3921
Teşekkürler reis. :)Başarılı bir ekip olduğu daha konudan belli oluyor iyi satışlar irfan bey. :D
Yakında inşallah :)Kalitenizi konu tasarımına yansıtmanızı beklerdim...
Ahahahaha :DDünya yı, ekibin yönetsin ;)
Bizi tanımadığınız için böyle düşüncelere kapınmak normal. 20 veya 30 TL'lik paket alın birde bizden üst düzey paket alın farkı kendi ellerimle göstereyimFiyatlara bakar bakmaz; NusrET'in sizinle çalıştığını falan düşündüm ama yok, bulamadım.
Yanlış konuşuyorsun. Her şey bir plugin yüklemekle bitmiyor bunu anlamıyorsunuz. Yabancı sektörle Türk sektörünü de karşılaştırcak kadar bilgisizsiniz belli. Yabancılar özel paketleri 150 - 300 - 500, Özel kodlamalarıda 1000 - 2000 - 3000 TL Civarları arasında oluyor. Yabancıların sattığı eklentilerin ucuz olması global halde olmasından kaynaklı, yani 1 kişi satın almıyor 50 - 60 - 90 kişi satın alabiliyor. Biz global halde satmıyoruz ve tamamen özel hazırlıyoruz bunlarda son derecede kaliteli oluyor. Yabancıların da aylık aldıkları maaş türklerin aylık aldıkları maaşın 4 veya 5 katı. Ekonomik durumları göz önünde bulundurursak yanlış konuşuyorsun ve biz pahalı satmıyoruz.Ben sizin kalitenizden vs. bahsetmedim. Şimdi biz Türkiye'de yaşıyoruz ve büyük ihtimalle dolar kurundan fiyatlar etkileniyor. Bu sattıklarınızın daha kalitelisini yurtdışında Spigot'ta rastlayabilirsiniz; daha ucuza yapıyorlar. Yani sizin satış fiyatlarınızın dolar fiyatı bölümü kadarına.
Yani şimdi ben sizeYanlış konuşuyorsun. Her şey bir plugin yüklemekle bitmiyor bunu anlamıyorsunuz. Yabancı sektörle Türk sektörünü de karşılaştırcak kadar bilgisizsiniz belli. Yabancılar özel paketleri 150 - 300 - 500, Özel kodlamalarıda 1000 - 2000 - 3000 TL Civarları arasında yapıyor. Yabancıların sattığı eklentilerin ucuz olması global halde olmasından kaynaklı, yani 1 kişi satın almıyor 50 - 60 - 90 kişi satın alabiliyor. Biz global halde satmıyoruz ve tamamen özel hazırlıyoruz bunlarda son derecede kaliteli oluyor. Yabancıların da aylık aldıkları maaş türklerin aylık aldıkları maaşın 4 veya 5 katı. Ekonomik durumları göz önünde bulundurursak yanlış konuşuyorsun ve biz pahalı satmıyoruz.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!