Future Development Team SUNAR! Profesyonel Hizmet, Sıkıntısız İŞ!

Hizmetlerimizi Yararlı Buluyor musunuz ?

• Evet

• Hayır (Yorumlara Yazın)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Mvrrak.jpg

Tasarım Tamamen @Aksel Efe ye aittir.

Skype Adresim: live:alecool919
Discord Adresim: IrfanDmn#3921
Kanks biz tuvaletten para çıkarmıyoz yav sanarsın makine satıyolar 100tl nedir kanks ama kaliteli iş yani ayıbını almamak lazım

Yani şimdi ben size
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayıp gideceğiniz yerde ki eklentiyi kodlayın desem kodlayabilir misiniz? Kodlayabilirsen ne kadara olur mesela?
MiniaturePets özel classları olan ve en iyi leak korumalarına sahip olan eklentilerden biri. Böyle bir şey uzun sürer ve biz olan bir şeyi kodlamıyoruz. Adam şuan uçan petler hakkında 1 aydır çalışıyor sırf bir peti uçurabilmek için.

Başarılar, umarım istediğin yere gelebilirsin İrfan :)

Kanks biz tuvaletten para çıkarmıyoz yav sanarsın makine satıyolar 100tl nedir kanks ama kaliteli iş yani ayıbını almamak lazım
Selam hocam. İlk olarak Tuvaletten para çıkaramıyorsan bu sektöre girmeyeceksin. Paran yoksa işin ne. Parası olanlar sunucusunu kuruyor ve +30 rahat görüyor tek bir server için. Tabi reklamları abartırsanız uçar bu.[DOUBLEPOST=1503316884,1503316777][/DOUBLEPOST]
Başarılar, umarım istediğin yere gelebilirsin İrfan :)
Saol reis <3. Bu hizmetin sebebi projemiz için para biriktirmemiz yani diskolarda yemiyoruz paraları. Türkiye'nin Hypixel, HiveMC, MinePlex, Badlion Gibi sistemlerin çoğu artık bir sunucuda birleşicek en önemlisi bu sunucu bir Türk sunucusu. Artık yabancı lokasyonlarda oynamanıza para yediremenize gerek kalmayacak yani :D

MiniaturePets özel classları olan ve en iyi leak korumalarına sahip olan eklentilerden biri. Böyle bir şey uzun sürer ve biz olan bir şeyi kodlamıyoruz. Adam şuan uçan petler hakkında 1 aydır çalışıyor sırf bir peti uçurabilmek için.
Hocam ben belki daha iyisini kodlatmak istiyorum size. Parası neyse vericem. Ayrıca en iyi leak korumalarına sahip olan eklentilerden biri değil. Leak forumlarının sahipleriyle belirli bir sürümünden ileriye gidilmemesi halinde belli bir miktar verilerek anlaşma sağlanıyor ve koydurulmuyor.

Hocam ben belki daha iyisini kodlatmak istiyorum size. Parası neyse vericem. Ayrıca en iyi leak korumalarına sahip olan eklentilerden biri değil. Leak forumlarının sahipleriyle belirli bir sürümünden ileriye gidilmemesi halinde belli bir miktar verilerek anlaşma sağlanıyor ve koydurulmuyor.
Kardeşim bana mı akıl veriyorsun :D En iyi leakerlar bu eklentiyi cracklemek için kaç saat uğraşıyor biliyor musun ? Üst düzey bilgisi olan arkadaşların belki zorlarsa leakleyebilceği bir korumaya sahip. Böyle bir şey çok acayip derecede vakit alır parasını karşılayamazsın.

Kardeşim bana mı akıl veriyorsun :D En iyi leakerlar bu eklentiyi cracklemek için kaç saat uğraşıyor biliyor musun ? Üst düzey bilgisi olan arkadaşların belki zorlarsa leakleyebilceği bir korumaya sahip. Böyle bir şey çok acayip derecede vakit alır parasını karşılayamazsın.
Hocam yavaş ol. Beni zorluyorsun :D Bu gidişle databaseye vs. girmek zorunda kalacağım. Piyasayı bana anlatma. Sana akıl vermiyorum, bilmediğin konularda bilgilendiriyorum.

Jlv0Gq.png

zBb6ZB.png

En İyi LEAKER derken T0R dan bahsettim zaten ;) Ayrıyeten t0r bizim kankamız sayılır bize ücretsiz eklenti desteği sağlıyor.
Tamam işte. Adamlar istese leaklayabiliyor yani. İstersen OhYeah55, WifiSpy bunlara da sorabilirim yani. Neyse yapabilecek misiniz?

Hocam yavaş ol. Beni zorluyorsun :D Bu gidişle databaseye vs. girmek zorunda kalacağım. Piyasayı bana anlatma. Sana akıl vermiyorum, bilmediğin konularda bilgilendiriyorum.

Jlv0Gq.png

zBb6ZB.png
Daha iyisini kodlamakla kalmayıp, uzay gemisi, uçak ve gemi tarzı şeyleri kodladım çalıştığım serverda ;)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl