Fucareus |Konu Tasarımı Çalışması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EfeK0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.929

EfeK0

Tasarımcı | Skripter
Elmaslar
326
Minecraft
_EfeK0_

Discord:

EfeK#6993

Deneme1.png
Deneme2.png
Deneme3.png
Deneme5.png
Deneme4.png

İlk tasarımım olan "Aures" (Tıklayarak gidebilirsiniz.) ten sonra "Fucareus" isimli tasarımımı yaptım. Umarım beğenmişsinizdir. İyi forumlar.

İletişim Adresi
EfeK#6993

EfeK

Başarılı bir tasarım olmuş tebrik ederim.​

Başarılı bir tasarım olmuş tebrik ederim.​
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. @iKaanStrafe
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Beğenmediğiniz veya eksik olduğunu düşündüğünüz her şeyi söylemenizi rica ederim, teşekkürler.

Arkadaki arka planları reklendirebilirsin. Güzel olmuş. Sistemler kısmı biraz tuhaf. Birde sürekli aynı arka plan olmuş. Başarılar dilerim.

Arkadaki arka planları reklendirebilirsin. Güzel olmuş. Sistemler kısmı biraz tuhaf. Birde sürekli aynı arka plan olmuş. Başarılar dilerim.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim, arkaplan seçiminde zorluk yaşıyorum. Bir gün oturup birkaç saat boyunca arkaplan araştırmayı düşünüyorum :D @ByRegular

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim, arkaplan seçiminde zorluk yaşıyorum. Bir gün oturup birkaç saat boyunca arkaplan araştırmayı düşünüyorum :D @ByRegular
Bende de kalmadı bende fırsat bulabilirsem yapamayı düşüyorum sizin gibi. :-)

Tasarım genel olarak güzel, göz yormuyor ve bunun gibi artıları var. Fakat, diğer arkadaşların dediği gibi arka planlarda daha fazla çeşitli olabilirsin. Başarılar!

Arka planlara bir hoşluk katabilirsin ama yinede güzel olmuş, başarılar dilerim.

Başarılı olmuş arka plan pek iyi durmamış.

Doğruyu söylemek gerekirse konu tasarımını beğendim ama bence detay bakımından eksik bir tasarım olmuş ki arka plan çok tanıdık geliyor.

@Arcenia | Tasarımını anımsattı biraz.

@Arcenia | Tasarımını anımsattı biraz.
Bu tasarımı ne kadar onlardan bakmamış olsam da biraz benzediği doğrudur.
Başarılı olmuş arka plan pek iyi durmamış.

Doğruyu söylemek gerekirse konu tasarımını beğendim ama bence detay bakımından eksik bir tasarım olmuş ki arka plan çok tanıdık geliyor.
Değerli yorumlarınız için teşekkürler.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl