Fucareus |Konu Tasarımı Çalışması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EfeK0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.929
Satıyor musunuz?

Satıyor musunuz?
Gerekli flamaların bulunmamasından dolayı satışta değildir. 2 tasarımımı da gerekli flamalara sahip olursam birkaç değişimden sonra satmayı düşünüyorum.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Hepinize selamlar arkadaşlar, bu gün size Efe nin alıntı yapmış olduğu konu tasarımını tanıtıyorum!
Ekli dosyayı görüntüle 112183

Evet gördüğünüz gibi sunucu adı fontları, arka plan da yazılan Senna yazıları aynısı fucaures şeyinin dandikliğin dede var

Ekli dosyayı görüntüle 112184

Gördüğünüz gibi kare gibi bir şey o şeyler de aynı
Merhaba; burada gördüğünüz yapılanlar tasarımcıya özgü, kimsenin kullanamayacağı bir şey değildir ki zaten forumda az da olsa düzgünce dolaşsaydınız bu tarzda şeyler yapan başka tasarımcıların olduğunu farkederdiniz. Ayrıca tasarım yapımcısının bu tasarımı görmüş olduğunu da belirtmek isterim. Ayrıca fontlar aynı değildir, aynı olsa bile bunu bir tek bana dememelisiniz, o fontu forumun yarısı kullanmakta. Üslubunuzu takınmanızı önermekteyim. Ayrıca kopyala yapıştır yapmadığıma göre herhangi bir sorun olduğunu da düşünmüyorum.

Son olarak sözde yaptığınız tasarımların bir tanesinde bile kendinizce bir şeyler yapmamışsınız. Umarım kendiniz de benzeyen tasarımlarınızı insanlardan bakarak yaptığım tasarımlar diye tanıtırsınız. Konu hakkında eşsiz olmadan başkalarını göstermenin de doğru bir şey olduğunu düşünmüyorum. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. @EmirhanSHN
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ne desen siliniyor Emirhan gecikiyorum yaz düzgünce yazıyorsan...

Son düzenleme:

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl