EfeK0
Tasarımcı | Skripter
- Elmaslar
- 326
- Minecraft
- _EfeK0_
Discord:
EfeK#6993
EfeK#6993
iKaanStrafe
EfeK#6993
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. @iKaanStrafeBaşarılı bir tasarım olmuş tebrik ederim.
EfeK#6993
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. @GreoqFhatKonu tasarımı işinden pek anlamıyorum ama çok bi detay göremedim
ByRegular#7539
EfeK#6993
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim, arkaplan seçiminde zorluk yaşıyorum. Bir gün oturup birkaç saat boyunca arkaplan araştırmayı düşünüyorum :D @ByRegularArkadaki arka planları reklendirebilirsin. Güzel olmuş. Sistemler kısmı biraz tuhaf. Birde sürekli aynı arka plan olmuş. Başarılar dilerim.
ByRegular#7539
Bende de kalmadı bende fırsat bulabilirsem yapamayı düşüyorum sizin gibi. :-)Değerli yorumunuz için teşekkür ederim, arkaplan seçiminde zorluk yaşıyorum. Bir gün oturup birkaç saat boyunca arkaplan araştırmayı düşünüyorum :D @ByRegular

ChiaX#6271
X for xCruwzy#7568
EfeK#6993
Tasarım genel olarak güzel, göz yormuyor ve bunun gibi artıları var. Fakat, diğer arkadaşların dediği gibi arka planlarda daha fazla çeşitli olabilirsin. Başarılar!
Değerli yorumunuz için teşekkürler halledeceğim umarım.Arka planlara bir hoşluk katabilirsin ama yinede güzel olmuş, başarılar dilerim.
Tolgu#6844
EfeK#6993
Bu tasarımı ne kadar onlardan bakmamış olsam da biraz benzediği doğrudur.@Arcenia | Tasarımını anımsattı biraz.
Başarılı olmuş arka plan pek iyi durmamış.
Değerli yorumlarınız için teşekkürler.
Doğruyu söylemek gerekirse konu tasarımını beğendim ama bence detay bakımından eksik bir tasarım olmuş ki arka plan çok tanıdık geliyor.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!