Çözüldü Firedia - Özel Paket Mağduriyet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam hatalara baktımda yada istenilip de yapılmayan şeylere maks 5dk sürer. yapamayacaksanız color code/menü edit/plugin edit açmayın sunucu

Konu kısaca özet; Alıcı kişi istediklerini düzgün bir şekilde ifade etmemiş
Satıcı; Ona göre fiyat çıkartmış
Alıcı kişi : Drama çıkarıyor.
Özet arayan arkadaşlar için yazdım.
Yaptığınız paket sitedeki hiçbir paketten farklı değil gerçekten bu işi helaliyle yaptığını mı düşünüyorsun

hocam hatalara baktımda yada istenilip de yapılmayan şeylere maks 5dk sürer. yapamayacaksanız color code/menü edit/plugin edit açmayın sunucu
Mevzunun bu olduğunu sanmıyorum ben bu pakete 1500tl veriyorsam bu Paket bana sorunsuz gelmek zorunda eğer ki geliyorsa düzeltmek zorunda

Özet arayan arkadaşlar için yazdım.t

Tarafsız özet yapabildiğin zaman konuya tekrar yorum yapabilirsiniz

Kafam allak bullak olduktan sonra hayat kurtaran o yorum :​
Özet arayan arkadaşlar için yazdım.

Biten bir tr minecraft için 1500TL 1 paket için fazla değilmi bro fredia nın açıklaması gayette adamlarda sorun olmadığını kanıtlıyor.
Hatanın %75 lik kısmı sizin aceleci ve fevri davranmanız gibi duruyor.

Yusuf'u yıllardır tanırım. Bu mesajı bu foruma tekrar kayıt olmak pahasına yazıyorum. Satıcı fiyatı verir. Alıcı listeyi verir. Satıcı listeyi yapar. Eksiğine, fazlasına veya iyisine - kötüsüne bakmaz. Eğer özel bir TAB istiyorsanız. Bunu da belirtmeniz gerekir. İş böyle yapılır. Ticaret dediğiniz şey sizin düşündüğünüz gibi bir şey değil. Şu platformdaki herkes ticareti çok iyi biliyor. Komik.

Birileri yazmış 1500 çok fazla falan. Ben TL cinsinden 6000'den aşağıya paket yapmadım 1 yıldır. Komik olmayın. Türkiye'de günlerce uğraşıp 1500 lira ile çalışacak köleyi anca youtube'da bulursunuz. Onlarda artık nereden aldıysa.

Buradaki mesele çok basit çözülebilir ama Yusuf'un takıldığı başka bir şey var diye düşünüyorum. Yoksa anlaşılamayacak bir konu değil.

Bu foruma konu açıp, kimler kimler kendini rezil etti. Ettiğini sandı. Onun için şu konuyu okuyup, ooo rezalet yazmayı da bırakın. Çünkü bunu umursayan tek kişi sizsiniz.

Yusuf'un kendine sorması gereken şey, kardeşim ben parayı aldım mı? aldım. işi yaptım mı? yaptım. bitti.

İyi günler

Eğer özel bir TAB istiyorsanız. Bunu da belirtmeniz gerekir. İş böyle yapılır. Ticaret dediğiniz şey sizin düşündüğünüz gibi bir şey değil.
özel bir paket alıyorsa düzenlenecek olan hiçbir şeyin başka yerlerden alınmaması gerekir, alıcı bunu düşünerek satın alır

Birileri yazmış 1500 çok fazla falan. Ben TL cinsinden 6000'den aşağıya paket yapmadım 1 yıldır. Komik olmayın. Türkiye'de günlerce uğraşıp 1500 lira ile çalışacak köleyi anca youtube'da bulursunuz. Onlarda artık nereden aldıysa.
günlerce yapılan bir uğraş veya düzenli bir emek olsaydı test sunucusunun açılması veya oyun içi ss almaları 1 ay sürmezdi

Bu konuda Yusuf(Donsuz Türk)'u koruyan arkadaşlar için söylüyorum 1 arkadaşımızı daha mağdur etmiştir yani sadece ben değil yani arkadaşlar Firedia kara listeye alınmalı Yusuf mc tr formundan yasaklanmalı teşekkürler

Biten bir tr minecraft için 1500TL 1 paket için fazla değilmi bro fredia nın açıklaması gayette adamlarda sorun olmadığını kanıtlıyor.
Hatanın %75 lik kısmı sizin aceleci ve fevri davranmanız gibi duruyor.
Kral biz adama 1 ay süre verdik ve bizim sonradan eklediğimiz 3 sistem vardı sadece bunlara dediği şey normalde eklemem ama siz 1 ay beklediniz size bunları ekleyegecim mcmmo sistemi ekletecektik 20 dolar olduğu için biz vazgeçtik biz kendimiz alıp ekleriz dedik ama Yusuf arkadaşımız ekleyeceğim dedi sistemleri eklemeyip eklemedi tamam dedik dsha sonra sunucuyu açtık ve tps yerlerde 16 GB makine Ryzen9 5900x işlemci tps 13 oldu oyuncular birkaç komut yazıyor çalışmıyor Yusuf'a bunu bildirdik Yusuf duzelticem dedi birkaç şeyi düzeltti tamam o hatalar düzeldi ama bu sefer başka hatalar çıktı bize dediği size sorunsuz bir paket çıkartılicak her sorun ile ilgilenecek ama yusuf arkadaşımız biz ne zaman ona sorun bildirsek paketi bozdunuz paketi şöyle yaptınız böyle yaptınız demeye getirdi bizde bunun üzerine tepki gösterdik ben halletmem sorunlarinizi diyince bizde şikayetimizi her yerde dile getirdik

özel bir paket alıyorsa düzenlenecek olan hiçbir şeyin başka yerlerden alınmaması gerekir, alıcı bunu düşünerek satın alır

günlerce yapılan bir uğraş veya düzenli bir emek olsaydı test sunucusunun açılması veya oyun içi ss almaları 1 ay sürmezdi
1 - Hayır, özel bir paket alsa bile her şeyi detaylı yazabilir. Sonuç olarak elinde varsa bunu kullanır. Komple bir paketi sadece TAB görseli ile yorumlayamazsınız. İçerisindeki still bile farklılık yaratır. Bakın, kaç yıldır veya ne zamandır bu işi yaptığınızı bilmiyorum. Beni de tanımıyorsunuz. Tanınmak gibi niyetim de yok. 6 yıldır bu piyasadayım. Sizin düşündüğünüz gibi yürümüyor burada işler.

2 - Emeği siz yorumlayamazsınız. Bu açıdan geçen süreyi de siz belirlemezsiniz. Buda bu kadar basit.

1 - Hayır, özel bir paket alsa bile her şeyi detaylı yazabilir. Sonuç olarak elinde varsa bunu kullanır. Komple bir paketi sadece TAB görseli ile yorumlayamazsınız. İçerisindeki still bile farklılık yaratır. Bakın, kaç yıldır veya ne zamandır bu işi yaptığınızı bilmiyorum. Beni de tanımıyorsunuz. Tanınmak gibi niyetim de yok. 6 yıldır bu piyasadayım. Sizin düşündüğünüz gibi yürümüyor burada işler.
elinde varsa bunu kullanır diye birşey yok herşey özel olacak diye para almış bu adam bahsettiğin şey çeviri değil bişey değil böyle bir savunma yapamazsın

Yusuf'u yıllardır tanırım. Bu mesajı bu foruma tekrar kayıt olmak pahasına yazıyorum. Satıcı fiyatı verir. Alıcı listeyi verir. Satıcı listeyi yapar. Eksiğine, fazlasına veya iyisine - kötüsüne bakmaz. Eğer özel bir TAB istiyorsanız. Bunu da belirtmeniz gerekir. İş böyle yapılır. Ticaret dediğiniz şey sizin düşündüğünüz gibi bir şey değil. Şu platformdaki herkes ticareti çok iyi biliyor. Komik.

Buradaki mesele çok basit çözülebilir ama Yusuf'un takıldığı başka bir şey var diye düşünüyorum. Yoksa anlaşılamayacak bir konu değil.

Bu foruma konu açıp, kimler kimler kendini rezil etti. Ettiğini sandı. Onun için şu konuyu okuyup, ooo rezalet yazmayı da bırakın. Çünkü bunu umursayan tek kişi sizsiniz.

Yusuf'un kendine sorması gereken şey, kardeşim ben parayı aldım mı? aldım. işi yaptım mı? yaptım. bitti.

İyi günler
Bir konu daha açıldı yusufu gerçekten tanımadığını bilmeni isterim. Ara, İncele ve Konuş .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl