Çözüldü Firedia - Özel Paket Mağduriyet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşin denildiği gibi teslim edilmesi ve çıkan hatalar harici eksiksiz yapılması doğru olsa dahi yapılan şeyler için verilen fiyat ve kalitesi tartışmaya çok açık, gerçek anlamda vitrin ürünlerinin bile daha kaliteli kaldığı bir çalışma olmuş, fakat bunun sebebinin Firedia ya da Yusuf’un kalitesiz yapması olmadığını geliştirme sürecindeki karşılıklı agresif tutumun sonucunda bu yönde bir paket yapıldığını düşünüyorum.

Ayrıca konuda iyice gereksiz yorum ve tartışma olmaya başlamış bir an önce kilit alması gerek sanki.
Evet konunun kilit olması ve sonuca varılması için destek açtım yanıt bekliyorum

Merhabalar, konu tartışmanın daha fazla uzamaması için kilitlenmiştir.

Lütfen LaurenCraft yönetiminden ve Firedia yönetiminden yalnızca bir kişi tarafımla iletişime geçsin.

Taraflar ortak bir gruba eklenerek her iki tarafta dinlendi. Hem konudaki görüntüler hem de kullanıcıların özelden bize gönderdiği görüntüler sebebiyle MC-TR olarak iki tarafın da birbirlerinden kaynaklanan sebepler nedeniyle eşit derecede kusura sahip olduğu kanaatine vardık. İşbu sebeple şikayet ile ilgili herhangi bir işlem yapılmadan konunun kapatılmasına ve taraflardan birinin istemesi durumunda konunun yayından kaldırılmasına MC-TR yönetimince karar verilmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl