Çözüldü Firedia - Özel Paket Mağduriyet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elinde varsa bunu kullanır diye birşey yok herşey özel olacak diye para almış bu adam bahsettiğin şey çeviri değil bişey değil böyle bir savunma yapamazsın
birilerini savunarak biryerlere geleceğini sanan insanları gördüğümde aşırı fazla gülüyorum. sizde de öyle oluyor dimi

Biten bir tr minecraft için 1500TL 1 paket için fazla değilmi bro fredia nın açıklaması gayette adamlarda sorun olmadığını kanıtlıyor.
Hatanın %75 lik kısmı sizin aceleci ve fevri davranmanız gibi duruyor.
Bir işe 1500tl Para bağlıyorsun ve o işten 30 güne yakın yalvar yakar Ekran görüntüsü bile alamıyorsun bence hatayı tek bir kişiye bağlmamak lazım

Kral biz adama 1 ay süre verdik ve bizim sonradan eklediğimiz 3 sistem vardı sadece bunlara dediği şey normalde eklemem ama siz 1 ay beklediniz size bunları ekleyegecim mcmmo sistemi ekletecektik 20 dolar olduğu için biz vazgeçtik biz kendimiz alıp ekleriz dedik ama Yusuf arkadaşımız ekleyeceğim dedi sistemleri eklemeyip eklemedi tamam dedik dsha sonra sunucuyu açtık ve tps yerlerde 16 GB makine Ryzen9 5900x işlemci tps 13 oldu oyuncular birkaç komut yazıyor çalışmıyor Yusuf'a bunu bildirdik Yusuf duzelticem dedi birkaç şeyi düzeltti tamam o hatalar düzeldi ama bu sefer başka hatalar çıktı bize dediği size sorunsuz bir paket çıkartılicak her sorun ile ilgilenecek ama yusuf arkadaşımız biz ne zaman ona sorun bildirsek paketi bozdunuz paketi şöyle yaptınız böyle yaptınız demeye getirdi bizde bunun üzerine tepki gösterdik ben halletmem sorunlarinizi diyince bizde şikayetimizi her yerde dile getirdik
Hocam bağırmak yerine haklı olduğunuzu düşünüyorsanız yasal yollara başvurun. Komik duruma getirmeyin kendinizi.

Bir konu daha açıldı yusufu gerçekten tanımadığını bilmeni isterim. Ara, İncele ve Konuş .
Hocam bana insanları öğretmemelisin. Yusuf ile geçmişim bu forumdan da eskidir. Aynı platformda çok kavga ettik. Hatasına hata, yanlışına yanlış diyen nadir insanlardanım.

Bir işe 1500tl Para bağlıyorsun ve o işten 30 güne yakın yalvar yakar Ekran görüntüsü bile alamıyorsun bence hatayı tek bir kişiye bağlmamak lazım
1500 liranın aşırı fazla olduğunu düşünen tipik Türk müşterisi.

Ah neyse, boşa vakit kaybı. Bu platformdaki boş tartışmalar... Keşke tekrar kayıt olmak gibi hata yapmasaydım.

yetkili birisi ban atarsa tşk pls

1500 tl cok değil knkm allaha şükür maddi durumdan sıkıntım yok ama kendını enayi durumuna soktunu dusun hazır pakete ozel dıye alıyorsun ama sıtedekı paketler daha ıyı sana atılan paketten

Genel bir cevap vereceğim.

Normalde bu konulara cevap vermem fakat "Özel Paket" diğer sunuculardan ayrı olması amacıyla müşteri tarafından yapımcıdan, satıcıdan özellikleriyle beraber istenir ve fiyat alınır. Paket bittikten sonra diğer hiçbir sunucuya benzememesi gerekir, eğer ki bu paket diğer sunucularla aynı ise o paket özel paket değildir sadece geliştirilmiş ve düzenlenmiş bir pakettir.

Bir özel paket yapılacaksa ona göre fiyat alınır. Her müşterinin böyle bir hizmet aldığında bekleyeceği şey 0'dan kendine özel menülerinin vb. şeylerin olduğu bir paketinin olmasıdır, ki bu hangi satıcıya giderseniz gidin onlar da aynısını düşünür. Buradaki durum farklı bu yüzden paketi teslim ettim şunu bunu değiştim bu artık özel bir pakettir denemez bana göre bu nitelikli olarak müşteriyi dolandırmak demektir.

Paketi doğru teslim etmedikten sonra "Ben hizmeti sağladım sonuçta" düşüncesine girenleri anlamıyorum.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Hocam bağırmak yerine haklı olduğunuzu düşünüyorsanız yasal yollara başvurun. Komik duruma getirmeyin kendinizi.

Hocam bana insanları öğretmemelisin. Yusuf ile geçmişim bu forumdan da eskidir. Aynı platformda çok kavga ettik. Hatasına hata, yanlışına yanlış diyen nadir insanlardanım.

1500 liranın aşırı fazla olduğunu düşünen tipik Türk müşterisi.

Ah neyse, boşa vakit kaybı. Bu platformdaki boş tartışmalar... Keşke tekrar kayıt olmak gibi hata yapmasaydım.

yetkili birisi ban atarsa tşk pls
Bu arkadaş da o kadar çok boş yapıyor ki yabancılara &e&lWelcome ile sattığı paketlerle övünüyor gibi.
MC piyasasında hayatımda görmediğim insan tipi.
Yok 6000 liradan aşağı yapmam falan.

Türkiye'desin yabancılara sattığın fiyatı burada uygulayamazsın, gelip de 1500₺'ye az diyemezsin çünkü asgari ücret 5500₺
Senin gibiler hep böyle düşünür.
Bir fiyat uygulayacaksan yabancılara göre değil yaptığın işe ve zamanına göre uygularsın. Yabancı müşteriyi seçmek veya Türk müşteriyi seçmek senin elinde gelip de böyle boş yapma buraya. Cebinde 5 kuruş kalmasa yine gelip Türklere 6000 liraya değil 2000 liraya paket yapacaksın ama gelip bu şekilde konuşabiliyorsun.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Baya boş yapmışsın.

Genel bir cevap vereceğim.

Normalde bu konulara cevap vermem fakat "Özel Paket" diğer sunuculardan ayrı olması amacıyla müşteri tarafından yapımcıdan, satıcıdan özellikleriyle beraber istenir ve fiyat alınır. Paket bittikten sonra diğer hiçbir sunucuya benzememesi gerekir, eğer ki bu paket diğer sunucularla aynı ise o paket özel paket değildir sadece geliştirilmiş ve düzenlenmiş bir pakettir.

Bir özel paket yapılacaksa ona göre fiyat alınır. Her müşterinin böyle bir hizmet aldığında bekleyeceği şey 0'dan kendine özel menülerinin vb. şeylerin olduğu bir paketinin olmasıdır, ki bu hangi satıcıya giderseniz onlar da aynısını düşünür. Buradaki durum farklı bu yüzden paketi teslim ettim şunu bunu değiştim bu artık özel bir pakettir denemez bana göre bu nitelikli olarak müşteriyi dolandırmak demektir.

Paketi doğru teslim etmedikten sonra "Ben hizmeti sağladım sonuçta" düşüncesine girenleri anlamıyorum.
Sığ düşünceli olmayan bir satıcı görüyorum mükemmel ❤

Bu arkadaş da o kadar çok boş yapıyor ki yabancılara &e&lWelcome ile sattığı paketlerle övünüyor gibi.
MC piyasasında hayatımda görmediğim insan tipi.
Yok 6000 liradan aşağı yapmam falan.

Türkiye'desin yabancılara sattığın fiyatı burada uygulayamazsın, gelip de 1500₺'ye az diyemezsin çünkü asgari ücret 5500₺
Senin gibiler hep böyle düşünür.
Bir fiyat uygulayacaksan yabancılara göre değil yaptığın işe ve zamanına göre uygularsın. Yabancı müşteriyi seçmek veya Türk müşteriyi seçmek senin elinde gelip de böyle boş yapma buraya. Cebinde 5 kuruş kalmasa yine gelip Türklere 6000 liraya değil 2000 liraya paket yapacaksın ama gelip bu şekilde konuşabiliyorsun.
Bunu yazdığın kişiye discorddan bir çok soru soran bir insan olman dışında bir sorun göremiyorum.

Bunu yazdığın kişiye discorddan bir çok soru soran bir insan olman dışında bir sorun göremiyorum.
Sence mevzu soru sorması mı 2. Bir dolandırıcılık konusu daha açıldı. Yusuf ile geçmişi uzun olan yakın 2 arkadaşıyla arkadaşım adamların dediği tek şey dolandırıcı başka birşey diyen yok

Sence mevzu soru sorması mı 2. Bir dolandırıcılık konusu daha açıldı. Yusuf ile geçmişi uzun olan yakın 2 arkadaşıyla arkadaşım adamların dediği tek şey dolandırıcı başka birşey diyen yok
Merhaba, yukarıda konuyla ilgili cevabımızı net bir şekilde verdiğimizi ve okuduğunu anlayacak seviyede olan kişilerin bunu kolaylıkla anlayabileceğini düşünüyoruz. Bu konuya daha fazla yorum atmayacaktık fakat asılsız ithamlarınız artık bir tık can sıkmaya başladı. 2. bir konu olarak nitelendirdiğin hakkımızda açılmış olan konu açıldığı gün müşterimiz ile çözüldü. Konuya en son ne zaman baktın hiç bilmiyorum. Ortada herhangi bir dolandırıcılık söz konusu değil. Ayrıca benimle geçmişi uzun olan ve hakkımda dolandırıcı gibi ithamlarda bulunan 2 arkadaşı merak etmedim değil. Bunu bu konuda kanıtlarla belirtmeye ne dersin? Bunun yanı sıra teslim edilmiş paket hakkında herkese farklı farklı şeyler söylemeniz de aşırı komik bir durum. Yok skriptler txt uzantılıymış, yok paketin her yeri skriptmiş, yok size hiçbir konuda yardımcı olmamışız, yokta yok... Konu üzerinde hakkımızda hâlâ dolandırıcı gibi ithamlarda bulunmamanızı talep ediyoruz. Ayrıca kendilerine ait bir satış sözleşmesi bile hazırlamaktan aciz ve bundan önceki bulundukları ekipte bize ait paketlerin içinden materyal alıp satmaya çalışan veya buna izin veren kişilerin konuya dahil olması gülünç ve utanç verici. Tekrardan umarım iftiralarınıza cevap vermek zorunda kalmayız, iyi forumlar.

Merhaba, yukarıda konuyla ilgili cevabımızı net bir şekilde verdiğimizi ve okuduğunu anlayacak seviyede olan kişilerin bunu kolaylıkla anlayabileceğini düşünüyoruz. Bu konuya daha fazla yorum atmayacaktık fakat asılsız ithamlarınız artık bir tık can sıkmaya başladı. 2. bir konu olarak nitelendirdiğin hakkımızda açılmış olan konu açıldığı gün müşterimiz ile çözüldü. Konuya en son ne zaman baktın hiç bilmiyorum. Ortada herhangi bir dolandırıcılık söz konusu değil. Ayrıca benimle geçmişi uzun olan ve hakkımda dolandırıcı gibi ithamlarda bulunan 2 arkadaşı merak etmedim değil. Bunu bu konuda kanıtlarla belirtmeye ne dersin? Bunun yanı sıra teslim edilmiş paket hakkında herkese farklı farklı şeyler söylemeniz de aşırı komik bir durum. Yok skriptler txt uzantılıymış, yok paketin her yeri skriptmiş, yok size hiçbir konuda yardımcı olmamışız, yokta yok... Konu üzerinde hakkımızda hâlâ dolandırıcı gibi ithamlarda bulunmamanızı talep ediyoruz. Ayrıca kendilerine ait bir satış sözleşmesi bile hazırlamaktan aciz ve bundan önceki bulundukları ekipte bize ait paketlerin içinden materyal alıp satmaya çalışan veya buna izin veren kişilerin konuya dahil olması gülünç ve utanç verici. Tekrardan umarım iftiralarınıza cevap vermek zorunda kalmayız, iyi forumlar.
Benim sizinle Bir Hub Sunucu Kurma Çalışması Planlarım Vardı bunu size kendim söyledim, Sizin yaptığınız paket bunların hepsini sonlandırdı sizce bu paket gerçekten 1500tl lik bir çalışmamıydı veya size Yani Firedia Ekibine yakışır bir çalışmamıydı.

Özel paket diye adlandırdığımız şey Eklenen tüm pluginlerin Prefixlerinde ne olacak onların bile sorulmasıdır, bir gün soru sorduğunuz oldu mu ? veya bir SS atıp bunun böyle olmasını mı istiyorsunuz şöyle olmasını istiyormusunuz diye sordunuz mu, Bu Konuyu Kısa Zamanda Çözüp Konuya "Çözdüldü" damgasını vurulmasından yanayım. Bir Alternatif Sunarsanız. Bu Konu Kapatılır, Herkesin Mutlu Mesut Devam Etmesine Yol Açarsınız. Şayet Sizin Sayenizde Kaybettiğim +20 Oyuncuyu Görmezden Gelebilirim.

Genel bir cevap olarak yazmıştım fakat baya baya üzerine alınmışsın ve bana laf atmaya çalışmışsın, demek ki haklılığım var. Firedia üzerinden özel paket adıyla aynı menü, aynı harita, aynı eklentiler ve aynı yazılarla bana gelen toplamda 8 müşterim oldu eski takımım ve şu anki takımım dahil. Hepsinin yakındığı şey pakette çok fazla hatanın olması, tarihi eser GroupManager vb. şeylerin kullanılması oldu ve tabii ki bu durum benim işime geldi çünkü senden mağdur olup bana geliyorlar ve paketlerimi satın alıyorlar. Özel paket vaadiyle para kazanayım diye milleti mağdur etmeyi bırakırsın umarım. Eski ortak olduğum kişinin yaptığı şeyleri ben yapmışım gibi bana söylemen saçma ve komik. Kendini geliştir. BlondeCow senin sunucularına boşa grief atmıyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl