Çözüldü Firedia - Özel Paket Mağduriyet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Naxly

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
58
Minecraft
Naxly

Discord:

Naxly#4442

Firedia - Yusuf#0218

Yaptığı Pakete 1500tl Değer Biçildi Pakette
KoTH - Pinata Tarzı oyuncuyu Etkileyecek hiçbirşey yoktu buda yetmezmiş gibi Sunucu Açılışında Paket Optimizasyonu olmadığı için Patlak Verdi Ve Bizden Güzel Sözler Bekledi. Bu Bir Ticaret Bu İşi Gerçekten Yapmak İstiyorsan veya bu işten para kazanmak istiyorsan 1500tl nin Hakkını Vermelisin, Kısacası
Pakette Gözle Görünür Yaptığı Şeyler
Sitelerindeki Paketin Aynısını Kopyalayıp Sadece Menüdeki Kafaları veya itemleri değiştirererk bize sunulmuş
Taglar İse Chat ve Tab prefixi ayarlanarak YARIM YAMALAK Permleriyle önümüze getirmiş
1 Ay Boyunca Yusuf'tan Yalvar Yakar Sunucu İçi Görüntü İstedik. Bu Gün Yarın Derken Paketi vds ye kuruyorum dedi ve VDS ye kurması bile 4 Günümüzü Aldı Herşeye Rağmen Bizden Hala İyi Kelimeler Bekliyor Olması Şaşırtıcı.
Sitedeki Paketlerinin Daha İyi Olduğuna Yemin Edebilirim.
Bizimde Hatalarımız var ben bunu ilk günden beri kabul ediyorum paketi yaptırmak isteyen ortağım bu konuda aşırı bilgisiz ama Bilgisiz insanı dolandırmak basittir. Konuya ben dahil olunca biraz daha çekingen olmaya başladı :D

Muhtemelen Gelişmelerden SS ler atmama nedeni Diğer paketlerle Aynı Yapması Emeğim Emeğim diye tutturan bir insana yakışır hareketler değil..

Kanıtlar ;

kanıt1.PNG

kanıt2.PNG

kanıt3.PNG

kanıt4.PNG

kanıt5.PNG

kanıt6.PNG

kanıt7.PNG

kanıt8.PNG

kanıt9.PNG

Screenshot_20221211-114904.jpg
Screenshot_20221211-114914.jpg
Screenshot_20221211-115108.jpg

Screenshot_20221211-115138.jpg

Screenshot_20221211-115138.jpg

Vitrin Paketi :
Screenshot_20221211-151547.jpg

1500tl ye yapılan paket :

2022-12-11_15.19.43.png

Son düzenleme:
Hala dolandırıcılık olayları oluyor mu ya çok yazık haritayı umarım size özel yapmamıştır yada öyle demeiştir çünkü bu haritayı herkes kullanıyor geçmiş olsun :(

Olayda adı geçen yer Firedia gerçekten kaliteli bir yer. Böyle bir olay yaşanması üzücü. Taraflar bir aracı yardımı ile konuşursa olayın çözüleceğine ve konunun kapanacağına inanıyorum. aracı kişiyi @HamsiDev olarak alabiliriz. :D

Firedia - Yusuf#0218

Yaptığı Pakete 1500tl Değer Biçildi Pakette
KoTH - Pinata Tarzı oyuncuyu Etkileyecek hiçbirşey yoktu buda yetmezmiş gibi Sunucu Açılışında Paket Optimizasyonu olmadığı için Patlak Verdi Ve Bizden Güzel Sözler Bekledi. Bu Bir Ticaret Bu İşi Gerçekten Yapmak İstiyorsan veya bu işten para kazanmak istiyorsan 1500tl nin Hakkını Vermelisin, Kısacası
Sitelerindeki Paketin Aynısını Kopyalayıp Sadece Menüdeki Kafaları veya itemleri değiştirererk bize sunulmuş
Taglar İse Chat ve Tab prefixi ayarlanarak YARIM YAMALAK Permleriyle önümüze getirmiş
1 Ay Boyunca Yusuf'tan Yalvar Yakar Sunucu İçi Görüntü İstedik. Bu Gün Yarın Derken Paketi vds ye kuruyorum dedi ve VDS ye kurması bile 4 Günümüzü Aldı Herşeye Rağmen Bizden Hala İyi Kelimeler Bekliyor Olması Şaşırtıcı.
Sitedeki Paketlerinin Daha İyi Olduğuna Yemin Edebilirim.
Bizimde Hatalarımız var ben bunu ilk günden beri kabul ediyorum paketi yaptırmak isteyen ortağım bu konuda aşırı bilgisiz ama Bilgisiz insanı dolandırmak basittir. Konuya ben dahil olunca biraz daha çekingen olmaya başladı :D

Muhtemelen Gelişmelerden SS ler atmama nedeni Diğer paketlerle Aynı Yapması Emeğim Emeğim diye tutturan bir insana yakışır hareketler değil..

Kanıtlar ;

Ekli dosyayı görüntüle 213738

Ekli dosyayı görüntüle 213739

Ekli dosyayı görüntüle 213740

Ekli dosyayı görüntüle 213741

Ekli dosyayı görüntüle 213742

Ekli dosyayı görüntüle 213743

Ekli dosyayı görüntüle 213744

Ekli dosyayı görüntüle 213745

Ekli dosyayı görüntüle 213746

Ekli dosyayı görüntüle 213747 Ekli dosyayı görüntüle 213748 Ekli dosyayı görüntüle 213749

Ekli dosyayı görüntüle 213750

Ekli dosyayı görüntüle 213750

Vitrin Paketi :
Ekli dosyayı görüntüle 213764

1500tl ye yapılan paket :

Ekli dosyayı görüntüle 213765
Üzücü olay olmuş geçmiş olsun

Olayda adı geçen yer Firedia gerçekten kaliteli bir yer. Böyle bir olay yaşanması üzücü. Taraflar bir aracı yardımı ile konuşursa olayın çözüleceğine ve konunun kapanacağına inanıyorum. aracı kişiyi @HamsiDev olarak alabiliriz. :D
kişi yaptığı şeyleri en iyisi gibi gördüğü için ona verilen tepkileri hakaret gibi görüyor. arayı bulmayı bende isterdim hala beklemedeyiz ama kazandığı parayı haketmediğini söylüyorum ben

Ticaret yapacağınız yeri iyi seçin. Ödeme yapmadan önce karşı tarafı güzelce yoklayın. Kimseye tamamen güvenmeyin. Bu tür durumlara düşmemeniz için tavsiyemdir.

Evet LauerlsCraft duydum özel pl paketlerı alırken lütfen dikkat edelim bende bu duruma duştum ama paramı geri alabildim

Hala dolandırıcılık olayları oluyor mu ya çok yazık haritayı umarım size özel yapmamıştır yada öyle demeiştir çünkü bu haritayı herkes kullanıyor geçmiş olsun :(
paranızı nasıl geri aldınız öğrenebilirmiyim

Firedia gibi ismini piyasada bir yere sokmuş bir takımdan beklenmeyecek bir hareket umarım çözüme kavuşur

1670787571029.png

Bu kısmı okumadım.

Öncelikle bu konuya Firedia tarafından verilecek tek cevaptır.

KoTH - Pinata Tarzı oyuncuyu Etkileyecek hiçbirşey yoktu
Eklenti paketi siparişlerinde müşteri tarafından bir liste onaylanır ve bu listeye göre fiyat verilir. Bu listede yazılı olmayan herhangi bir özellik ek fiyat dahilinde satıcının müsaitlik durumuna göre eklenebilir. Onaylanmış listede bu iki özelliğin olmaması ve sonradan istenildiğinde yukarıda belirttiğimiz gibi satıcının müsaitlik durumu olmaması üzerine eklenmemesi satıcının değil müşterinin sorunudur.

Sunucu Açılışında Paket Optimizasyonu olmadığı için Patlak Verdi Ve Bizden Güzel Sözler Bekledi. Bu Bir Ticaret Bu İşi Gerçekten Yapmak İstiyorsan veya bu işten para kazanmak istiyorsan 1500tl nin Hakkını Vermelisin
Optimizasyon geniş çaplıdır ve sunucu performansını makinedeki en ufak ayrıntı dahil olmak üzere herhangi bir şey etkileyebilir. Optimizasyon için tabii ki ayarlar yapıldı. Performans kaybı yaşanması durumunda timings/spark raporu iletildiği taktirde yardımcı olabileceğimizi paketi satın alan Batuhan adındaki müşterimize defalarca kez ilettik. Fakat bize hiçbir şekilde herhangi bir rapor iletilmedi, bunun aksine direkt saldırgan tavırlarla laflar edildi.

Her yerden bir şeyler sunulmaya çalışılıyor. Bu konunun saçmalığı hakkında herhangi bir yorumda bulunmayacağız. 2 satırlık yazıyı eski paketinden alıntı yaptı tarzı cümleyi sarf eden kişiye zaten verilecek pek bir cevap yoktur.

Discord üzerinden bize iletilen tüm yetkiler gruplara verildi. Gözden kaçan ufak tefek şeyler olmuş olabilir. Bunuda zaten bize 2 gün Whatsapp üzerinden güncelleme isteğinde bulunan ve hata listesi ileten müşterimiz Batuhan iletmişse gidermişizdir. Eğer o listede bize iletilmedi ise burada yine söyleyecek pek sözünüz yok ve ortada yarım yamalak bir iş yok.

Aşağıda bulunan kısımda yeterince açıklayıcı olduğumuzu düşünüyoruz. 2 gün boyunca bize müşterimiz tarafından WhatsApp üzerinden iletilen hata listeleri eksiksiz şekilde yapıldı. Arkadaşların ısrarla hatalar çıkar dememize rağmen sunucu taban sürümlerini 1.17 yerine 1.18'e çekmeleri ardından kendi yaptıkları güncelleme yüzünden çıkan sorunlarda bile bize yıkmaya çalışmaları, "/claim bile çalışmıyor, rezil, hakkım haram olsun, bilgiside kendisi gibi, 10 yaşında çocuk paketi" gibi ithamlarda bulunmaları tamamen kendi hatalarıdır ve desteği kesmemize sebep olan davranıştır. Ayrıca dün akşam müşteri ile yapılan telefon görüşmesinde müşteri özür dilemiş ve anlık sinirle fevri harekette bulundukları iletmiştir. Buna rağmen yine anlık gaza gelerek birçok laf etmeleri sunucu işi için çok amatör bir düşünce yapısına sahip olduklarını göstermektedir. Arkadaşlara bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.
1670787571029.png

hmm yeni bir sorunsal yeni bir tatlı bir... sevdim.

Kendimce 2 tarafında haklı olduklarını düşündüğüm konular var fakat sonuca karar verecek kişi ben değilim.
MC-TR yetkilileri gereğini düşünecektir. En azından bu konu için öyle umuyorum.

Konu kısaca özet; Alıcı kişi istediklerini düzgün bir şekilde ifade etmemiş
Satıcı; Ona göre fiyat çıkartmış
Alıcı kişi : Drama çıkarıyor.
Özet arayan arkadaşlar için yazdım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl