Çözüldü Factions Plugini > Çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PoliceFox

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
25
Minecraft
PoliceFox

Discord:

PoliceFox#5626

Merhabalar Ben Faction Server Kurmaya Çalışan Biriyim, Faction Serverinin En Önemli Plugini Olan "Factions" Pluginini Yüklememe Rahmen Çalışmadı Komutları Yanlış Yazmadığımada Eminim Çakışan Plugin Mi Var Yardımcı Olursanız Sevinirim Şimdiden Teşekkürler

Screenshot_2.png

Aynı şeyi 1-2 hafta önce ben de yaşadım tek başına ayrı bir sunucuda aynı spigot sürümü ve aynı pluginle (başka plugin olmadan)denemeni öneririm.
Bu sayede pluginin çakışıp çakışmadığını öğrenebilirsin.
Ek olarak kendi gözlemimde pluginin bozuk olduğunu farkettim ve daha sonra orjinal craftbukkitten tekrar yükledim.

Aynı şeyi 1-2 hafta önce ben de yaşadım tek başına ayrı bir sunucuda aynı spigot sürümü ve aynı pluginle (başka plugin olmadan)denemeni öneririm.
Bu sayede pluginin çakışıp çakışmadığını öğrenebilirsin.
Ek olarak kendi gözlemimde pluginin bozuk olduğunu farkettim ve daha sonra orjinal craftbukkitten tekrar yükledim.

Başka Cözüm Yolu Yokmu ?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Cözüm Yolunu Kendim Arayarak Buldum Farklı Plugin Paketinden Aldığım Faction Plugini Yükledim Çalıştı Benim Gibi Hata Alanlar İçin Aşağıya Link Bırakıyorum

VirusTotal : > Virüs Kontrolü
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Dosya Tc : > Dosya
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl