Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar Ben Faction Server Kurmaya Çalışan Biriyim, Faction Serverinin En Önemli Plugini Olan "Factions" Pluginini Yüklememe Rahmen Çalışmadı Komutları Yanlış Yazmadığımada Eminim Çakışan Plugin Mi Var Yardımcı Olursanız Sevinirim Şimdiden Teşekkürler
Aynı şeyi 1-2 hafta önce ben de yaşadım tek başına ayrı bir sunucuda aynı spigot sürümü ve aynı pluginle (başka plugin olmadan)denemeni öneririm.
Bu sayede pluginin çakışıp çakışmadığını öğrenebilirsin.
Ek olarak kendi gözlemimde pluginin bozuk olduğunu farkettim ve daha sonra orjinal craftbukkitten tekrar yükledim.
Aynı şeyi 1-2 hafta önce ben de yaşadım tek başına ayrı bir sunucuda aynı spigot sürümü ve aynı pluginle (başka plugin olmadan)denemeni öneririm.
Bu sayede pluginin çakışıp çakışmadığını öğrenebilirsin.
Ek olarak kendi gözlemimde pluginin bozuk olduğunu farkettim ve daha sonra orjinal craftbukkitten tekrar yükledim.
Cözüm Yolunu Kendim Arayarak Buldum Farklı Plugin Paketinden Aldığım Faction Plugini Yükledim Çalıştı Benim Gibi Hata Alanlar İçin Aşağıya Link Bırakıyorum