Emniyet - Mahkeme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EmirhanSHN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.895
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e-devlet uygulaması üzerinden 2 dk içinde kontrol edebilirsiniz bulunduğunuz herhangi bir dava varmı diye
e-devlet şifremi kaybettim. Yarın ptt ye gider alır bakarım :D

Ekli dosyayı görüntüle 104139
3 ocakta açıldı üstünüze dava zaten :)
Birşey sorcam soy adımı biliyormusun? Bilsen bile neyine yarar bu ülkede kaçtane adım ve soyadımdan kişi var. Kim bilir kime açtın. (Tabi Açtıysan). Ve ben mahkemeden verilen kağıtların fotosunu istedim. Resmi ve imzalı. Orda adı ve soy adımı görmek istiyorum. Davalı diye :D Eğer azıcık adamlık varsa sende atarsın o mahkeme resmi kağıt fotoğraflarını.

Birşey sorcam soy adımı biliyormusun? Bilsen bile neyine yarar bu ülkede kaçtane adım ve soyadımdan kişi var. Kim bilir kime açtın. (Tabi Açtıysan). Ve ben mahkemeden verilen kağıtların fotosunu istedim. Resmi ve imazalı. Orda adı ve soy adımı görmek istiyorum. Davalı diye :D Eğer azıcık adamlık varsa sende atarsın o mahkeme resmi kağıt fotoğraflarını.
Kaç tane kişi olsa bilene, seni bulurlar gine yoksa. İnternete dolandırıcılık oldu 1000 2000tl çivarı adam nasıl açıcak adını filan biliyorsa kolay bulmaları seni

EmirhanSHN :) Mahkeme de dava açmak için 18 yaş üstü olman gerekli diye biliyorum :D Galiba sen 15 yaşındaydın.

Bunun yanı sıra Mahkeme seni özel tutmaz. Herkesin hakkını çiğnemezler. Sen şimdi dava açıyorsun seni niye en öne alsınlar ki .d Özel misin? Bence değilsin. Neyse burada özel olup olmadığını tartışamam seninle.

Dahası Yusuf'a hiçbir kağıt gelmemesi cidden çok gerçekçi bir dava olmuş. 1 Gün önce duruşmaya gelmediniz diyorsun adam diyor ki ''Evime veya ailemden birisine bilgi gelmedi'' diyor. Yani cidden saçmalamaya devam edecek misin?

Senin gittiğin her kişi dolandırıcı zaten. Yusuf'u tanıyorum kendisini seviyorum. Böyle bir şey yapmayacağını zaten gönülden inanıyorum. Bunun yanı sıra Yusuf seni niye dolandırsın ki? Adamın zaten durumu iyi. Boşu boşuna bir şey bulma ve milletin gözünü korkutmaya çalışma.

Gelelim Cylonce Bey'e Erdem karşimi zaten seviyorum. Dolandırıcı olmadığını da biliyorum. Sen niye hala dolandırıcısın diyorsun ki? Anlamış değilim.

IronGolem'in kim olduğunu bilmiyorum.

Elygon'a gelelim. Necati'den esinlenip bir şeyler yapmaya çalışan bir kardeşim. Kendini geliştirmek için elinden geleni yapıyor. Ben buna kendim bizzat şahit oldum.

İnfumia'ya zaten dolandırıcı diyemezsin. Adamların işlerini hakkıyla ve çok iyi yaptığını gördün.

Bırak insanlar istediği yerde istediği şeyi satsın. İnsanların paraları ile oynama. Yusuf saat harcayarak komut yazıyor. Sesi de ayrı bir güzel :;p İnsanlar bırak paralarını kazansın.

Ha bir de Rewolwin kardeşim yani Kadir kardeşim birisine tasarım yapmış ''Sunucu logosu'' sen alıp kullanmışsın ve insanlara dolandırıcısın diyorsun. Birisi sana gelip hırsız dese hoşuna gider mi?

EmirhanSHN :) Mahkeme de dava açmak için 18 yaş üstü olman gerekli diye biliyorum :D Galiba sen 15 yaşındaydın.

Bunun yanı sıra Mahkeme seni özel tutmaz. Herkesin hakkını çiğnemezler. Sen şimdi dava açıyorsun seni niye en öne alsınlar ki .d Özel misin? Bence değilsin. Neyse burada özel olup olmadığını tartışamam seninle.

Dahası Yusuf'a hiçbir kağıt gelmemesi cidden çok gerçekçi bir dava olmuş. 1 Gün önce duruşmaya gelmediniz diyorsun adam diyor ki ''Evime veya ailemden birisine bilgi gelmedi'' diyor. Yani cidden saçmalamaya devam edecek misin?

Senin gittiğin her kişi dolandırıcı zaten. Yusuf'u tanıyorum kendisini seviyorum. Böyle bir şey yapmayacağını zaten gönülden inanıyorum. Bunun yanı sıra Yusuf seni niye dolandırsın ki? Adamın zaten durumu iyi. Boşu boşuna bir şey bulma ve milletin gözünü korkutmaya çalışma.

Gelelim Cylonce Bey'e Erdem karşimi zaten seviyorum. Dolandırıcı olmadığını da biliyorum. Sen niye hala dolandırıcısın diyorsun ki? Anlamış değilim.

Elygon'a gelelim. Necati'den esinlenip bir şeyler yapmaya çalışan bir kardeşim. Kendini geliştirmek için elinden geleni yapıyor. Ben buna kendim bizzat şahit oldum.

İnfumia'ya zaten dolandırıcı diyemezsin. Adamların işlerini hakkıyla ve çok iyi yaptığını gördün.

Bırak insanlar istediği yerde istediği şeyi satsın. İnsanların paraları ile oynama. Yusuf saat harcayarak komut yazıyor. Sesi de ayrı bir güzel :;p İnsanlar bırak paralarını kazansın.

Ha bir de Rewolwin kardeşim yani Kadir kardeşim birisine tasarım yapmış ''Sunucu logosu'' sen alıp kullanmışsın ve insanlara dolandırıcısın diyorsun. Birisi sana gelip hırsız dese hoşuna gider mi?
Davayı ailem açtı, özel tutulmadım üstte açıklaması var, yusuf belki yalan söylüyor?

Yani güzel açıklamışsın bu arkadaş 2 3 kere burdan banlanmasina rağmen hala çocuk aklıyla biseyler yapmaya çalışıyor bizede burdan yorumları okuyarak gülmek düşüyor

Selam, nam-ı değer Cylonce.

Şimdi syn EmirhanSHN. 1 şahıs olarak Polis karakolu & Mahkeme içerisinde bulunan Memur sesi almak suçtur. Şimdi burada ki mesajlarını alacağım. Demek insanların sesini gizlice kayıt edersin..
Diğer konulara gelirsek..
İsmim: Erdem Soyismim: Yılmaz beni dava edebilirsin sorun yok eğer ki dava üstünden ben suçsuz çıkarsam ki çıkacağım geri dönüşümlü olarak senin adına değil ailenin adına tazminat açacağımdan emin olabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl