Emniyet - Mahkeme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EmirhanSHN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.895
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam, nam-ı değer Cylonce.

Şimdi syn EmirhanSHN. 1 şahıs olarak Polis karakolu & Mahkeme içerisinde bulunan Memur sesi almak suçtur. Şimdi burada ki mesajlarını alacağım. Demek insanların sesini gizlice kayıt edersin..
Diğer konulara gelirsek..
İsmim: Erdem Soyismim: Yılmaz beni dava edebilirsin sorun yok eğer ki dava üstünden ben suçsuz çıkarsam ki çıkacağım geri dönüşümlü olarak senin adına değil ailenin adına tazminat açacağımdan emin olabilirsin.
Gizli duyamadım kayıt edersin duyamadım ? Daha bu olay gerçekleşmedi eğer kayıt alırsam emin ol izin almışımdır :)

Selam, nam-ı değer Cylonce.

Şimdi syn EmirhanSHN. 1 şahıs olarak Polis karakolu & Mahkeme içerisinde bulunan Memur sesi almak suçtur. Şimdi burada ki mesajlarını alacağım. Demek insanların sesini gizlice kayıt edersin..
Diğer konulara gelirsek..
İsmim: Erdem Soyismim: Yılmaz beni dava edebilirsin sorun yok eğer ki dava üstünden ben suçsuz çıkarsam ki çıkacağım geri dönüşümlü olarak senin adına değil ailenin adına tazminat açacağımdan emin olabilirsin.
İzindeyiz Cylonce <3
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Gizli duyamadım kayıt edersin duyamadım ? Daha bu olay gerçekleşmedi eğer kayıt alırsam emin ol izin almışımdır :)
İzin alamassın. Kimse şey yapsan izin vermez. Anladın sen orayı :)

Davayı ailem açtı, özel tutulmadım üstte açıklaması var, yusuf belki yalan söylüyor?
Davayı ailen açtı. Peki. Hiç demediler mi oğlum senin suçun var mı diye? O mahkemeye gidince belki sen haksız çıkacaksın. Bunları bir düşün Emirhan insanları suçlamadan önce kendine bak, hatalarını gör sonra insanlara laf atarsın.
Yani güzel açıklamışsın bu arkadaş 2 3 kere burdan banlanmasina rağmen hala çocuk aklıyla biseyler yapmaya çalışıyor bizede burdan yorumları okuyarak gülmek düşüyor
Yani forum içerisinde kaç kere ban yemiş bir arkadaşa bunları demem çok saçma olabilir fakat her türlü satıcıyı suçluyor bu hoşuma gitmiyor.

@EmirhanSHN

Memur; Neden buradasın
Emirhan; Ape minicraft dolandırdılar
Memur: whatt?
Emirhan; Aynen api lötfen yordom edoonnn
Memur; Direkt adliyeye sevk edin.
Emirhan: Düştüm mapus dallarına öğüt veren çok olur..

Ah, ah.. Polis karakolu önünde fotoğraf çekmek yasak iken sen memur'un sesini alıp burada 100bin kişilik insanın içinde dinleticeksin. İnsanları güldürme uyuşturucu tacirlerine bile bu kadar hızlı dava açılmıyor.

@EmirhanSHN

Memur; Neden buradasın
Emirhan; Ape minicraft dolandırdılar
Memur: whatt?
Emirhan; Aynen api lötfen yordom edoonnn
Memur; Direkt adliyeye sevk edin.
Emirhan: Düştüm mapus dallarına öğüt veren çok olur..

Ah, ah.. Polis karakolu önünde fotoğraf çekmek yasak iken sen memur'un sesini alıp burada 100bin kişilik insanın içinde dinleticeksin. İnsanları güldürme uyuşturucu tacirlerine bile bu kadar hızlı dava açılmıyor.
Memur gitmesiyle olmaz, savcılığa gidicek avukat tutucak.

@JESUS? Adliyede bunu bekliyordu gelse de minecraft davası açsak. İnsanlar tecavüz davasından bir sonuç alamıyor ki bu davadan bir sonuç alsın. Onca kardeşimiz & canlarımız şehit oluyorlar neredeler hepsi boş işler..

@JESUS? Adliyede bunu bekliyordu gelse de minecraft davası açsak. İnsanlar tecavüz davasından bir sonuç alamıyor ki bu davadan bir sonuç alsın. Onca kardeşimiz & canlarımız şehit oluyorlar neredeler hepsi boş işler..
Mayınkraft oynayan bir çocuk bakmazlar saten, cidden merak etim siz buna ney yaptınız.

yağlı kazık show

Bir çok kişiden ürün aldım ancak dolandırılmadım @Cylonce 'den de aldım diye hatırlıyorum. Ayrıca @EmirhanSHN bu forumda bir tek sen mi dolandırılıyorsun bu onaylı satıcılar tarafından çünkü sadece böyle konuları sen açıyorsun gibi geldi?

Aynen bu Erdem'in dediğine katılıyorum. Böyle bir şey olmaz. Hadi adam dolandırdı diyelim. Farz et. Ula mahkemede savcı der ki ne kadar dolandırdı 20TL savcı sana ne der biliyor musun? Gel ben sana vereyim 20TL'ni :D Abi lütfen saçmalamayın

Mayınkraft oynayan bir çocuk bakmazlar saten, cidden merak etim siz buna ney yaptınız.
Zaten ciddiye almadıkki amacımız burda emirhanın rezil biri olduğunu göstermek ve kanıtlamak.

Zaten ciddiye almadıkki amacımız burda emirhanın rezil biri olduğunu göstermek ve kanıtlamak.
aslında böyle anlatsa gitse ciddiye alınır, beni internete dolandırdı'lar paramı çaldılar mesala emirhan haklı çıktı, 5 yıl ve üstü hapis cezası var siber suç giriyor.

@JESUS?

Şu anda hapishaneden foruma girip kendimi savunuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl