EmirhanSHN :) Mahkeme de dava açmak için 18 yaş üstü olman gerekli diye biliyorum :D Galiba sen 15 yaşındaydın.
Bunun yanı sıra Mahkeme seni özel tutmaz. Herkesin hakkını çiğnemezler. Sen şimdi dava açıyorsun seni niye en öne alsınlar ki .d Özel misin? Bence değilsin. Neyse burada özel olup olmadığını tartışamam seninle.
Dahası Yusuf'a hiçbir kağıt gelmemesi cidden çok gerçekçi bir dava olmuş. 1 Gün önce duruşmaya gelmediniz diyorsun adam diyor ki ''Evime veya ailemden birisine bilgi gelmedi'' diyor. Yani cidden saçmalamaya devam edecek misin?
Senin gittiğin her kişi dolandırıcı zaten. Yusuf'u tanıyorum kendisini seviyorum. Böyle bir şey yapmayacağını zaten gönülden inanıyorum. Bunun yanı sıra Yusuf seni niye dolandırsın ki? Adamın zaten durumu iyi. Boşu boşuna bir şey bulma ve milletin gözünü korkutmaya çalışma.
Gelelim Cylonce Bey'e Erdem karşimi zaten seviyorum. Dolandırıcı olmadığını da biliyorum. Sen niye hala dolandırıcısın diyorsun ki? Anlamış değilim.
IronGolem'in kim olduğunu bilmiyorum.
Elygon'a gelelim. Necati'den esinlenip bir şeyler yapmaya çalışan bir kardeşim. Kendini geliştirmek için elinden geleni yapıyor. Ben buna kendim bizzat şahit oldum.
İnfumia'ya zaten dolandırıcı diyemezsin. Adamların işlerini hakkıyla ve çok iyi yaptığını gördün.
Bırak insanlar istediği yerde istediği şeyi satsın. İnsanların paraları ile oynama. Yusuf saat harcayarak komut yazıyor. Sesi de ayrı bir güzel :;p İnsanlar bırak paralarını kazansın.
Ha bir de Rewolwin kardeşim yani Kadir kardeşim birisine tasarım yapmış ''Sunucu logosu'' sen alıp kullanmışsın ve insanlara dolandırıcısın diyorsun. Birisi sana gelip hırsız dese hoşuna gider mi?