market komple gitti oyun içinde yani hiç bişe gözükmüyodu köylüye basınca
ve siz marketi türkçeleştirmissiniz ben sizden öyle bişey istemedimki dizilimler falan aynı sadece market türkçe ben stil değişikligi istemiştim :/[DOUBLEPOST=1507819725,1507819682][/DOUBLEPOST]market komple gitti oyun içinde yani hiç bişe gözükmüyodu köylüye basınca
market komple gitti oyun içinde yani hiç bişe gözükmüyodu köylüye basınca
ve siz marketi türkçeleştirmissiniz ben sizden öyle bişey istemedimki dizilimler falan aynı sadece market türkçe ben stil değişikligi istemiştim :/ attıgım fotodaki gibi olsun diye[DOUBLEPOST=1507819758][/DOUBLEPOST]market komple gitti oyun içinde yani hiç bişe gözükmüyodu köylüye basınca
teşekkürler beklemedeyim :)Sanirim bir sıkıntı oldu yenisini yapmak için çalışmaktayim
İstediğin market özelliğini eklenti desteklemiyor. Bunu biz yapamayız dosyasındanmarket komple gitti oyun içinde yani hiç bişe gözükmüyodu köylüye basınca
Skript olarak yani ek olarak yapılmazmıİstediğin market özelliğini eklenti desteklemiyor. Bunu biz yapamayız dosyasından
HayırSkript olarak yani ek olarak yapılmazmı
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!