Sol Reklam

Çözüldü Eggwars Shop Stili Değiştirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MRepair

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
38
Puanlar
6.460
Yer
Türkiye
Minecraft
MrBedirr
Konuyu doğru yere açmamımış olabilirim özür dilerim ama biraz acil lazım oldu ben şöle craftrise,cubecrafttaki gibi bir eggwars shopu yapmak istiyorum ama bunu pluginin shop configindenmi yapabilirim yoksa ek bir skript vb ilemi yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
2017-10-12_11.42.33.png
2017-10-12_11.42.27.png

Buna benzer

Anladığım kadarıyla köylüye sağ tıklayınca shop menüsü açılsın istiyorsunuz ?

Anladığım kadarıyla köylüye sağ tıklayınca shop menüsü açılsın istiyorsunuz ?
şimdi köylüye tıklıyoruz ordan bir kategori (blok vb) bloga tıklayınca bedwarsdaki gibi alınsın elindeki demirleribir slota koymadan

Senin dediğin bu marketi sitilini nasıl yaparım mı yoksa nasıl değiştiririm mi ? yoksa bedwars plugin var böyle yapmak mı istiyorsun biraz açıklarmısın.

Senin dediğin bu marketi sitilini nasıl yaparım mı yoksa nasıl değiştiririm mi ? yoksa bedwars plugin var böyle yapmak mı istiyorsun biraz açıklarmısın.
ben eggwars pluginindeki marketin stilini değiştirmek istiyorum stili bedwarstaki market gibi yapmak istiyorum yada cubecraft eggwars marketi gibi

ben eggwars pluginindeki marketin stilini değiştirmek istiyorum stili bedwarstaki market gibi yapmak istiyorum yada cubecraft eggwars marketi gibi
Ben de bu tarz bir config olması gerek ti bulur isem sana atarım.

eggwars 2 pluginini kullanıyorum spigot üzerinden satısı kaldırıldı ama plugin hala çalışır durumda.Buyrun Kullandıgım Pluginin Dosyaları:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Eggwars 2 kullanma bence, geliştirilmesi durdurulmuş bir eklentiyi kullanmak hiçbir zaman doğru değildir. Sana bir eklenti önereyim ben, onu kullan olur mu ?

olur
Eggwars 2 kullanma bence, geliştirilmesi durdurulmuş bir eklentiyi kullanmak hiçbir zaman doğru değildir. Sana bir eklenti önereyim ben, onu kullan olur mu ?
Olur

ChestCommand sVe Birkaç Plugin ile yapabilirsiniz Anlatmasi Zor Olucaktir Fakat Yaparsam Dosya Linkini Atacagim iyi Günler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı