şimdi köylüye tıklıyoruz ordan bir kategori (blok vb) bloga tıklayınca bedwarsdaki gibi alınsın elindeki demirleribir slota koymadanAnladığım kadarıyla köylüye sağ tıklayınca shop menüsü açılsın istiyorsunuz ?
BloodyX#4069
ben eggwars pluginindeki marketin stilini değiştirmek istiyorum stili bedwarstaki market gibi yapmak istiyorum yada cubecraft eggwars marketi gibiSenin dediğin bu marketi sitilini nasıl yaparım mı yoksa nasıl değiştiririm mi ? yoksa bedwars plugin var böyle yapmak mı istiyorsun biraz açıklarmısın.
BloodyX#4069
Ben de bu tarz bir config olması gerek ti bulur isem sana atarım.ben eggwars pluginindeki marketin stilini değiştirmek istiyorum stili bedwarstaki market gibi yapmak istiyorum yada cubecraft eggwars marketi gibi
gerçekten çok memnun olurum :)Ben de bu tarz bir config olması gerek ti bulur isem sana atarım.
BloodyX#4069
Eve gider isem arşiv dosyama bakarım sana yazarım. Rica ederim yardım etmek güzel bir şey :).gerçekten çok memnun olurum :)
eggwars 2 pluginini kullanıyorum spigot üzerinden satısı kaldırıldı ama plugin hala çalışır durumda.Buyrun Kullandıgım Pluginin Dosyaları:kullandığın eggwars plugininin dosyasını paylaşırsan inceleyip sana bilgi verebilirim.
Eggwars 2 kullanma bence, geliştirilmesi durdurulmuş bir eklentiyi kullanmak hiçbir zaman doğru değildir. Sana bir eklenti önereyim ben, onu kullan olur mu ?eggwars 2 pluginini kullanıyorum spigot üzerinden satısı kaldırıldı ama plugin hala çalışır durumda.Buyrun Kullandıgım Pluginin Dosyaları:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
OlurEggwars 2 kullanma bence, geliştirilmesi durdurulmuş bir eklentiyi kullanmak hiçbir zaman doğru değildir. Sana bir eklenti önereyim ben, onu kullan olur mu ?