Diyalogu devam ettirin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sunucu işinin fazla para getirmediğini düşünüp yeni bir proje yapmayı düşündüm. Yeni projem Minecraft forumu kurmaktı! Hemen bilgisayarımı açtım ve...
@turantahaaydın abimin yardımlarıyla kolayca minecraft forumumu açtım fakat kitle eksikti, kitle için...

Kural 5 2. Madde -> MC-TR.COM'a benzer faaliyetler gerçekleştiren sitelerin ve platformların reklamlarının yapılması yasaktır.

Minecraft forumu için bir ekip kurmam gerektiğini fark ettim, öncelikle tasarımcı bulmam gerekiyordu. Nereden bulacağımı çok iyi biliyordum. İnternete girdim...

İnternete girdiğimde reklam yaptığım için banlı olduğumu gördüm. Bu videoya atılacak her like ban süremi 1 saat kısaltacak. Ve hikaye son buldu.

Kural 5 2. Madde -> MC-TR.COM'a benzer faaliyetler gerçekleştiren sitelerin ve platformların reklamlarının yapılması yasaktır.
Allah Rızası için Moderatörün işini yapma bütün konudan bezdim sayende. Adam burayı söylemiş sen direk reklam yasaktır diyorsun. Moderatörler gidiyor özel Dm tarzı şeyden uyarı veriyor. Bi zahmet ilk şu moderatör dostla öğren burayı sonra herkesin önünde hatasını yüzüne vur. A evet hatasını yüzüne vurmu dedim? Dmden vur bunu PUBLICDEN DEYIL

-Konu devamı
Bu yaptığım hatayı boşverip yeni hesap açtım çünkü hiçbir website Hardware ban atamadığını biliyordum. Böylece yeni hesabımla yeni isimlerle reklam yaptım. Reklam Ortalama bir ilgi toplamaktaydı.

Nasıl bir tasarımı olabilir diye düşünüyordum taki aklıma çok güzel bir fikir gelene kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl