ve gece uyuyamayıp düşünüp tekrar açmaya karar verdim...sunucuyu kapatmaya karar verdim...
Yeni başlamış olan bir oyuncuya denk geldim ve gerçek dünya haritalı sunucumda gelişmesi için ona biraz odun vererek uzaklaştım ✌Hadi herkes bu konuya atılan sonra mesaja göre diyalogu devam ettirsin, ben başlatıyorum;
(saçmalayın ki eğlenelim)
- Minecraft sunucumda dolaşırken...
sabaha doğru sunucuyu açtım ve mrbeast sunucuya 2 milyon dolar yatırdı parayı alıp kaçtım..ve gece uyuyamayıp düşünüp tekrar açmaya karar verdim...
Devlet güçleri vergisiz gezdiğim için beni yakaladı ve parayı geri vererek hapisten yırtmış oldumsabaha doğru sunucuyu açtım ve mrbeast sunucuya 2 milyon dolar yatırdı parayı alıp kaçtım..
furkann.sr
Parasız kaldığım için tekrardan minecraft sunucusu açmak zor olacaktı, biraz para gerekiyordu ve işe girdim.Devlet güçleri vergisiz gezdiğim için beni yakaladı ve parayı geri vererek hapisten yırtmış oldum
_shapley
6 ay boyunca markette çalıştıktan sonra...Parasız kaldığım için tekrardan minecraft sunucusu açmak zor olacaktı, biraz para gerekiyordu ve işe girdim.
furkann.sr
yeni sunucumu açmam için gereken para artık hazırdı! Eve gidip hemen işe koyuldum, 2-3 günlük uğraşlar sonucu eski verileri kurtarıp sunucuyu açtım. Sunucumda dolaşırken bir oyuncuyla karşılaştım ve...6 ay boyunca markette çalıştıktan sonra...
Oyuncu sunucuyu satın almak istediğini söyledi ve bana bir teklif sundu...yeni sunucumu açmam için gereken para artık hazırdı! Eve gidip hemen işe koyuldum, 2-3 günlük uğraşlar sonucu eski verileri kurtarıp sunucuyu açtım. Sunucumda dolaşırken bir oyuncuyla karşılaştım ve...
furkann.sr
Teklifi çok cazipti, çok güzel bir fiyat vermişti. Çok süre geçmeden konuşmalarımızı yaptık ve +300 aktif oyuncusu olan sunucumu yeni sahibine devrettim. Sunucu işlerine 3 ay ara verdim, bu süreç içerisinde webscript geliştirmeyi öğrendim. Pasif gelir olması adına mc-tr platformunda satışa çıkardım. Çok geçmeden 100'lerce müşteriye ulaşmıştım. Bir de baktım ki ne göreyim banka hesabımdaki (yeni sunucu açacağım paralar) yoktu! Birisi paraları çekmiş olarak gözüküyordu. Hemen polis gittim ve...Oyuncu sunucuyu satın almak istediğini söyledi ve bana bir teklif sundu...
_shapley
Sunucu işinin fazla para getirmediğini düşünüp yeni bir proje yapmayı düşündüm. Yeni projem Minecraft forumu kurmaktı! Hemen bilgisayarımı açtım ve...Polis abilerimle beraber hemen işe koyulduk, parayı çeken o kadar salak biriydi ki hangi hesaba, hangi adrese çektiği herşeyi gözüküyordu. Adrese gittiğimizde kapıyı 13 yaşındaki bir çocuk açtı. Korkarak sanki olayı biliyormuş gibi yavaş yavaş ifade verdi, sonra anladık ki çocuk 13 yaşındaki panelcilerden başka birisi değilmiş. Paramı alıp tekrar sunucu işine koyuldum ve...