S
Silinen üye 79251
Ziyaretçi
Dead Hunter#0001
tamam o zaman mesaj atma nitro ile hava atmaya çalışıyorsan 2 kişiye bağışladım senin gibi satmıyrum:D mesaj mı kasmaya çalışıyorum dfgklhşkflşhgklfşgh forum da takılmıyorum bile neyin mesajı .d + Senin gibi bir kişiye neden veriyim PARAYLA satıyorum dediğim şeyi ücretsiz niye veriyim .d Akşama kadar elime 3 5 tane nitrolu hesap geçecek hepsine tel numarası gidecek ztn .d
yok sadece doğrulama gidiyor sanırım
Bu telefon olayını çıkar için kullanmak isteyenler olabilir. Sonuçta adamın telefonu doğrulandığı an senin Discord hesabını da çalıp alabilir omg
Helal sana bee koca yürekli bağışlamış helaallll .d Ben kimseye bağışlamadım ztn aynen .dtamam o zaman mesaj atma nitro ile hava atmaya çalışıyorsan 2 kişiye bağışladım senin gibi satmıyrum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
yok sadece doğrulama gidiyor sanırım
Yok çalamıyor canım benim
Bu telefon olayını çıkar için kullanmak isteyenler olabilir. Sonuçta adamın telefonu doğrulandığı an senin Discord hesabını da çalıp alabilir omg
Dead Hunter#0001
Eyvallah aynen öyleğimdir hesabı aldım burada premium sıkıntısı olan 2 kişiye premium vercem bedava! Dead Hunter#0001 ekleyin!Helal sana bee koca yürekli bağışlamış helaallll .d Ben kimseye bağışlamadım ztn aynen .d
Yok çalamıyor canım benim
Helal bee sana koca yürekli premium veriyor .dEyvallah aynen öyleğimdir hesabı aldım burada premium sıkıntısı olan 2 kişiye premium vercem bedava! Dead Hunter#0001 ekleyin!Ekli dosyayı görüntüle 134277
Dead Hunter#0001
Senin gibileriyle uğraşamam 20 tane premiumu ne yapayim?Helal bee sana koca yürekli premium veriyor .d
benim gibilerle uğraşırsın da benimle uğraşamazsın ztn cnmSenin gibileriyle uğraşamam 20 tane premiumu ne yapayim?
dimi adam zengin olm .dhelal be adama bak
Dead Hunter#0001
Pren yoksa söyle yanlış anlama elmas verim sana çok var elimde çöpe atcam yoksadimi adam zengin olm .d
Premium mu .d Minecraft mı istesem kaç tane alırım gerek yok kardeşimPren yoksa söyle yanlış anlama elmas verim sana çok var elimde çöpe atcam yoksa
Dead Hunter#0001
Tamam iyi günler ?Premium mu .d Minecraft mı istesem kaç tane alırım gerek yok kardeşim
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!