Discord hesabımıda doğrulucam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _Chernowzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.817
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu telefon olayını çıkar için kullanmak isteyenler olabilir. Sonuçta adamın telefonu doğrulandığı an senin Discord hesabını da çalıp alabilir omg

:D mesaj mı kasmaya çalışıyorum dfgklhşkflşhgklfşgh forum da takılmıyorum bile neyin mesajı .d + Senin gibi bir kişiye neden veriyim PARAYLA satıyorum dediğim şeyi ücretsiz niye veriyim .d Akşama kadar elime 3 5 tane nitrolu hesap geçecek hepsine tel numarası gidecek ztn .d
tamam o zaman mesaj atma nitro ile hava atmaya çalışıyorsan 2 kişiye bağışladım senin gibi satmıyrum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bu telefon olayını çıkar için kullanmak isteyenler olabilir. Sonuçta adamın telefonu doğrulandığı an senin Discord hesabını da çalıp alabilir omg
yok sadece doğrulama gidiyor sanırım

tamam o zaman mesaj atma nitro ile hava atmaya çalışıyorsan 2 kişiye bağışladım senin gibi satmıyrum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

yok sadece doğrulama gidiyor sanırım
Helal sana bee koca yürekli bağışlamış helaallll .d Ben kimseye bağışlamadım ztn aynen .d

Yok çalamıyor canım benim

Helal sana bee koca yürekli bağışlamış helaallll .d Ben kimseye bağışlamadım ztn aynen .d

Yok çalamıyor canım benim
Eyvallah aynen öyleğimdir hesabı aldım burada premium sıkıntısı olan 2 kişiye premium vercem bedava! Dead Hunter#0001 ekleyin!
1595521837723.png

Merhaba.

Burası bir oyun forumu ve sizin birisinden doğrulama için telefon istemeniz bence doğru değil. O telefonu discord otomatik olarak kaydeder ve çalma gibi vs. durumlarda o telefona ihtiyaç olur. Telefonunu aldığın kişi de yardım etmez sen daha zor durumda kalırsın öyüzden hiç bulaşma derim.

Bu şahısa herhangi bir bilginizi vermeyin aksi takdirde başınız yanabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl