_Chernowzy
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 0
Discord:
Dead Hunter#0001
Dead Hunter#0001
nitroya para verdiğini söyleme kanka .d telefon dolu da vermem için bir sebep yokArkadaşlar dc hesabımı doğrulacamda 1 tane çalışan telefona ihtiyaçım var amacım kötü değil sadece bana gelen kodu söylerseniz sevinirim sadece para verdiğim dcmi geri almak lütfn nitroya 27 gün kaldı telefon numarasını ve gelen kodu verirseniz çok sevnirim
Dead Hunter#0001
yok nitro bitiyor belki biri verir :( ama sanmıyorum sen versen lütfen ya 2 gün geçtinitroya para verdiğini söyleme kanka .d telefon dolu da vermem için bir sebep yok
ne veriyim sana ben?yok nitro bitiyor belki biri verir :( ama sanmıyorum sen versen lütfen ya 2 gün geçti
Dead Hunter#0001
telefon numarası :(ne veriyim sana ben?
kankam parayla sattığım şeyi sana neden ücretsiz veriyim ki .dtelefon numarası :(
Dead Hunter#0001
ya sadece kod gelcek onu vercen ltfn ya 2dkkankam parayla sattığım şeyi sana neden ücretsiz veriyim ki .d
Reis .d Annenin babanın telini kullan .d madem bu kadar önemliya sadece kod gelcek onu vercen ltfn ya 2dk
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
of 16 mesaj gelmiş arkadaşlarımdan kesin ya
Dead Hunter#0001
annemin ki hata veriyor babamda anlamıyor koddan yanlış veriyoReis .d Annenin babanın telini kullan .d madem bu kadar önemli
vermiceksende uğraştırma başka yöntemler arıcamannemin ki hata veriyor babamda anlamıyor koddan yanlış veriyo
Kardeşim telefonu alıcaksın yollayacaksın gelene bak yaz sonra mesajı sil ne var bunda .dannemin ki hata veriyor babamda anlamıyor koddan yanlış veriyo
Dead Hunter#0001
babam yok kiKardeşim telefonu alıcaksın yollayacaksın gelene bak yaz sonra mesajı sil ne var bunda .d
Nerde .dbabam yok ki
Dead Hunter#0001
işte yeter artık uzatma verceksen ver vermiceksende verme! mesaj kasmaya çalışıyorsunNerde .d
:D mesaj mı kasmaya çalışıyorum dfgklhşkflşhgklfşgh forum da takılmıyorum bile neyin mesajı .d + Senin gibi bir kişiye neden veriyim PARAYLA satıyorum dediğim şeyi ücretsiz niye veriyim .d Akşama kadar elime 3 5 tane nitrolu hesap geçecek hepsine tel numarası gidecek ztn .dişte yeter artık uzatma verceksen ver vermiceksende verme! mesaj kasmaya çalışıyorsun
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!