İsmail "IArdaK" Arda
Fırında Isıttığım İlk Taş
- Elmaslar
- 23
- Minecraft
- k3lda
Discord:
İsmail "IArdaK" Arda#2422
Teşekkürler Yorumun İçin Gelişebildiğimiz Kadar Gelişiceğiz sağolServer Paketi falan herşeyi çok iyi tebrikler
Batu
abi sunucu çok güzel serverde rehberler az giriyor bunun için ben hergün aktifim rehberde çok fazla küfür ediliyor onları önleyebilirim haritalara çok özen gösterilmiş ve yetkililerde çok arkadaş canlısı kardeş abi gibi server o kadar güzelki buraya ne yazacağımı bilemiyorum başarılarınızın devamını diliyorum ve server 2aya kalmaz en iyi skyblock serveri seçilir ve en az +50girilir.![]()
Kopyalanabilir İP Adresi: Croostercr.keyubu.com
AdemSayılır
RosherOfficial
xMehmet#7755
TeşekkürlerSunucu Çok güzel Baraşarılar Dilerim.
Saygılarla DomoBey
Sağol DostumGüzel Server Başarılar :)
Sağol,Başarılar dilerim.
Çok TeşekkürlerCroosterCR hayatımda gördüğüm en sevecen en karizmatik sw diyebilirm hatta diyorum. içindeki kaliteli birbirinden değerli oyuncularıyla birlikte kessinlikle 1. liği hakeden bir server kurucu: IArdaK sana çok teşekkür ederim bize bu kadar güzel bi server verdiğin için. başarılarının devamını diliyorum arda abi. ben AdemSayılır 14 yaşındayım lise 1 e geçeceğim günde en az 6saat bilemedin 7 saat aktifimdir.benim rehber olma amacım sw deki düzeni ve asayişi sağlamak sw deki oyunculara yardımlar etmek onları serverimizde mutlu etmek CroosterCR.keyubu.net başarılar...
Algos#8991
Çok Teşekkür Ederim Sağol Yorumun İçin TeşekkürlerÖncelikle Merhabalar,
Mimari orta düzeyde,
Plugin paketi güzel,
Online Sayısı güzel,
Ada synamatic olmaması kötü olmuş,
Bol sistemli sunucu,
Edit sistemi aynı(Her sunucuya tavsiyem artık edit sistemi koymayın yada geliştirin klasik hoş durmuyor benim gözümde),
Sadece opskyblock için 6 gb ram yapmanızda dikkatimi çekti takdir ettim 0 lag,
10/6
Gelişmeniz Dileği ile şimdilik hoşçakalın...
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!