CroosterCR | 1.8X1.8.8 - OPSKYBLOCK - Booster - Gelişmiş Menü -Gerçek Para ödülü- GlMarket ve daha fazlası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sunucu Ortamını Beyendim Ancak Paket Alıntı GezginOyuncunun Paketi Galiba Paketlerini discord sunuclarında vermişlerdi. ordan almışlar kendileri kodlamamışlar
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

pardon gezginoyuncu discord sunucusu size aitmiş :(

ama paket alıntı -_-

Hepinize selam botlar Utanın lan kaç adama hesap açtırıp oyunda ödül verecez diye yazdırmışsınız :D Çöp deyince akla croostercr gelir : )) böyle biraz zor gelişirsiniz
Neyimizi Beğenemedin Anlayamadım Dostum, Sorunlarını Anlatabilirsin, bunların bot oldugunu düşünüyorsan gel sunucuya dostum

Sunucu Ortamını Beyendim Ancak Paket Alıntı GezginOyuncunun Paketi Galiba Paketlerini discord sunuclarında vermişlerdi. ordan almışlar kendileri kodlamamışlar

pardon gezginoyuncu discord sunucusu size aitmiş :(

ama paket alıntı -_-
Kanka dc benimde paket benim değildi arkadaş verdi,ve onun paylaştışı paket ile bizdeki paket arasında dağlar kadar fark var,
Paralı pller fln ekledik o pakette olmayan. Ve Mesajın İçin Teşekkür Ederim

Güzel server Başarılar <3
Teşekkür Ederim Dostum sizler sayesinde büyüyüceğiz,<3

Merhaba,

Öncelikle bu konunun ne konusu olduğuna dikkat edin. Saygısızca birbirlerinize attığınız lafları okuyup kanımın donmasına sebep oldunuz. Konunun başlığı "it dalaşı" değil arkadaşlar. Nerede, nasıl konumda olduğunuzu fark edin. Eleştiri yapmakla konu baltalamak, saldırganlık yapmak arasında koca bir dağ farkı var. Bu konu altında bu tarz tartışmaların devamını görmemek ümidi ile.

Eğer tekrar bu tarz olayla karşılaşır ve konu sahibininde böyle tartışmaya dahil olduğunu görürsem yaptırım yapmaktan hiç ama hiç çekinmem, konuyu kaldırırım.

İyi forumlar.

Ek olarak, üyelere herhangi bir üstünlüğümüz bulunmuyor. Yazmış olduklarım ağır olabilir fakat dikkate alınmasını istiyorum.

peki uyarın için teşekkürlerde neden durduk yere sataştı anlayamadım

GÜNCEL!

Hepinizi Bekliyoruz!

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl