CroosterCR | 1.8X1.8.8 - OPSKYBLOCK - Booster - Gelişmiş Menü -Gerçek Para ödülü- GlMarket ve daha fazlası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İsmail "IArdaK" Arda

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
23
Minecraft
k3lda

Discord:

İsmail "IArdaK" Arda#2422

dDltv.png

Kopyalanabilir İP Adresi: Croostercr.keyubu.com​

Server Paketi falan herşeyi çok iyi tebrikler

dDltv.png

Kopyalanabilir İP Adresi: Croostercr.keyubu.com​
abi sunucu çok güzel serverde rehberler az giriyor bunun için ben hergün aktifim rehberde çok fazla küfür ediliyor onları önleyebilirim haritalara çok özen gösterilmiş ve yetkililerde çok arkadaş canlısı kardeş abi gibi server o kadar güzelki buraya ne yazacağımı bilemiyorum başarılarınızın devamını diliyorum ve server 2aya kalmaz en iyi skyblock serveri seçilir ve en az +50girilir.

CroosterCR hayatımda gördüğüm en sevecen en karizmatik sw diyebilirm hatta diyorum. içindeki kaliteli birbirinden değerli oyuncularıyla birlikte kessinlikle 1. liği hakeden bir server kurucu: IArdaK sana çok teşekkür ederim bize bu kadar güzel bi server verdiğin için. başarılarının devamını diliyorum arda abi. ben AdemSayılır 14 yaşındayım lise 1 e geçeceğim günde en az 6saat bilemedin 7 saat aktifimdir.benim rehber olma amacım sw deki düzeni ve asayişi sağlamak sw deki oyunculara yardımlar etmek onları serverimizde mutlu etmek CroosterCR.keyubu.net başarılar...

Sunucu Çok güzel Baraşarılar Dilerim.

Saygılarla DomoBey

Güzel Server Başarılar :)

Başarılar dilerim.

Sunucu Çok güzel Baraşarılar Dilerim.

Saygılarla DomoBey
Teşekkürler
Güzel Server Başarılar :)
Sağol Dostum
Başarılar dilerim.
Sağol,
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

CroosterCR hayatımda gördüğüm en sevecen en karizmatik sw diyebilirm hatta diyorum. içindeki kaliteli birbirinden değerli oyuncularıyla birlikte kessinlikle 1. liği hakeden bir server kurucu: IArdaK sana çok teşekkür ederim bize bu kadar güzel bi server verdiğin için. başarılarının devamını diliyorum arda abi. ben AdemSayılır 14 yaşındayım lise 1 e geçeceğim günde en az 6saat bilemedin 7 saat aktifimdir.benim rehber olma amacım sw deki düzeni ve asayişi sağlamak sw deki oyunculara yardımlar etmek onları serverimizde mutlu etmek CroosterCR.keyubu.net başarılar...
Çok Teşekkürler

Son düzenleme:
Öncelikle Merhabalar,
Mimari orta düzeyde,
Plugin paketi güzel,
Online Sayısı güzel,
Ada synamatic olmaması kötü olmuş,
Bol sistemli sunucu,
Edit sistemi aynı(Her sunucuya tavsiyem artık edit sistemi koymayın yada geliştirin klasik hoş durmuyor benim gözümde),
Sadece opskyblock için 6 gb ram yapmanızda dikkatimi çekti takdir ettim 0 lag,
10/6
Gelişmeniz Dileği ile şimdilik hoşçakalın...

Öncelikle Merhabalar,
Mimari orta düzeyde,
Plugin paketi güzel,
Online Sayısı güzel,
Ada synamatic olmaması kötü olmuş,
Bol sistemli sunucu,
Edit sistemi aynı(Her sunucuya tavsiyem artık edit sistemi koymayın yada geliştirin klasik hoş durmuyor benim gözümde),
Sadece opskyblock için 6 gb ram yapmanızda dikkatimi çekti takdir ettim 0 lag,
10/6
Gelişmeniz Dileği ile şimdilik hoşçakalın...
Çok Teşekkür Ederim Sağol Yorumun İçin Teşekkürler
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

GÜNCEL ++

Son düzenleme:
Güzel server Başarılar <3

bu paket daha önce aynı sekilde bir suncuda kullanıldı bilginize iyi forumlar

Biliyorum Dostum, Biz Çok şey ekledik o paketten çok çok çok farklı şeyler,,,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl