Hepsine viaversion sürümleri dengeleyebilirsin.Merhaba bungeecord sunucuma bağlı 4 sunucum var 3 ü 1.20.4 diğeri ise 1.16.5 versiyonunda 1.20.4 java 17 istiyor 1.16.5 ise java 16 istiyor bunları aynı anda nasıl çalıştırabilirim üst üste kurmayı denedim olmadı yardım ederseniz sevinirim. İYİ FORUMLAR...
.bat açılmıyor hocamHepsine viaversion sürümleri dengeleyebilirsin.

benjamin17
Hocam buraya yazmanız herkes açısından daha iyi olur yapan var yapamayan var arkadaşlar da bilgi sahibi olur diye düşünüyorum.Merhabalar.
Discordum benjamin17
Bana ulaşırsanız size detaylı olarak sesten nasıl yapılabileceğini anlatırım.
İstemeniz durumunda buradan da anlatabilirim. İyi günler dilerim.

benjamin17
Acelesi yok hocam müsait olduğunuz zaman da atabilirsinizTamamdır 5 dk içerisinde detaylı bir şekilde yazacağım hocam görsel hazırlamam gerekiyor biraz :D

benjamin17
Hocam özürlerinizi istiyorum. Genel bir rehber olarak yapmayı düşündüm ve yeni bir konu açacağım. Bu konu biraz uzun olacağı için biraz geçe kalabilir. Konuyu açıp konu linkini buraya atmamda bir sakınca varmıdır acaba ?Hocam buraya yazmanız herkes açısından daha iyi olur yapan var yapamayan var arkadaşlar da bilgi sahibi olur diye düşünüyorum.
Yapın hocam daha mantıklı olur.Hocam özürlerinizi istiyorum. Genel bir rehber olarak yapmayı düşündüm ve yeni bir konu açacağım. Bu konu biraz uzun olacağı için biraz geçe kalabilir. Konuyu açıp konu linkini buraya atmamda bir sakınca varmıdır acaba ?

benjamin17
Merhabalar tekrardan. Beni beklediğiniz için çok teşekkür ederim. Konuyu açtım ve her gün yeni bir içerik eklemeyi düşünüyorum konuya. Anlamadığınız yer olursa sormaktan çekinmeyin.Yapın hocam daha mantıklı olur.
www.mc-tr.com
tavsanpare
çok basit istenilen javayı indir sonra bat dosyasını düzenle örnek bir bat koycam yapıştır :Merhaba bungeecord sunucuma bağlı 4 sunucum var 3 ü 1.20.4 diğeri ise 1.16.5 versiyonunda 1.20.4 java 17 istiyor 1.16.5 ise java 16 istiyor bunları aynı anda nasıl çalıştırabilirim üst üste kurmayı denedim olmadı yardım ederseniz sevinirim. İYİ FORUMLAR...
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!