Çözüldü ÇÖZÜLDÜ!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DDooMPolicYY

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
4
Minecraft
DooMPolicY
Merhaba bungeecord sunucuma bağlı 4 sunucum var 3 ü 1.20.4 diğeri ise 1.16.5 versiyonunda 1.20.4 java 17 istiyor 1.16.5 ise java 16 istiyor bunları aynı anda nasıl çalıştırabilirim üst üste kurmayı denedim olmadı yardım ederseniz sevinirim. İYİ FORUMLAR...

Merhaba bungeecord sunucuma bağlı 4 sunucum var 3 ü 1.20.4 diğeri ise 1.16.5 versiyonunda 1.20.4 java 17 istiyor 1.16.5 ise java 16 istiyor bunları aynı anda nasıl çalıştırabilirim üst üste kurmayı denedim olmadı yardım ederseniz sevinirim. İYİ FORUMLAR...
Hepsine viaversion sürümleri dengeleyebilirsin.

Sürümleri farklı olduğundan javalarda farklı 1.20.4 le 1.16.5 sunucuyu aynı anda açamıyorum konsol java hatası veriyor

Merhabalar.

Discordum benjamin17

Bana ulaşırsanız size detaylı olarak sesten nasıl yapılabileceğini anlatırım.

İstemeniz durumunda buradan da anlatabilirim. İyi günler dilerim.

Merhabalar.

Discordum benjamin17

Bana ulaşırsanız size detaylı olarak sesten nasıl yapılabileceğini anlatırım.

İstemeniz durumunda buradan da anlatabilirim. İyi günler dilerim.
Hocam buraya yazmanız herkes açısından daha iyi olur yapan var yapamayan var arkadaşlar da bilgi sahibi olur diye düşünüyorum.

Tamamdır 5 dk içerisinde detaylı bir şekilde yazacağım hocam görsel hazırlamam gerekiyor biraz :D

Hocam buraya yazmanız herkes açısından daha iyi olur yapan var yapamayan var arkadaşlar da bilgi sahibi olur diye düşünüyorum.
Hocam özürlerinizi istiyorum. Genel bir rehber olarak yapmayı düşündüm ve yeni bir konu açacağım. Bu konu biraz uzun olacağı için biraz geçe kalabilir. Konuyu açıp konu linkini buraya atmamda bir sakınca varmıdır acaba ?

Hocam özürlerinizi istiyorum. Genel bir rehber olarak yapmayı düşündüm ve yeni bir konu açacağım. Bu konu biraz uzun olacağı için biraz geçe kalabilir. Konuyu açıp konu linkini buraya atmamda bir sakınca varmıdır acaba ?
Yapın hocam daha mantıklı olur.

Yapın hocam daha mantıklı olur.
Merhabalar tekrardan. Beni beklediğiniz için çok teşekkür ederim. Konuyu açtım ve her gün yeni bir içerik eklemeyi düşünüyorum konuya. Anlamadığınız yer olursa sormaktan çekinmeyin.

Konuyu yararlı buluyorsanız elmas atmayı unutmayın :)

çok basit istenilen javayı indir sonra bat dosyasını düzenle örnek bir bat koycam yapıştır :

"C:\Program Files\Java\jdk-16\bin\java" paper.jar nogui

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl