AldenSH
Koydum Çalışma Masasını
Skript değil, plugin :)Yararlı Ve Güzel Bir Skript Kodlarına Sağlık :D
Skript değil, plugin :)Yararlı Ve Güzel Bir Skript Kodlarına Sağlık :D
Mrtol
"Pluginin Aynısı Aynı Performanslı Bir Şekilde Kodlanabilir."Pluginin Aynısı Aynı Performanslı Bir Şekilde Kodlanabilir.
Bu Kadar Sahiplenmenize Biraz Üzüldüm Açıkçası Arkadaşlara Biraz Daha Samimi Ve Hoş Görüyle Yaklaşmanızı Diliyorum.
Champcem#1704
Bu sistemi yazarken hiçbir sunucudan veya hiçöbirinden esinlenmedik. Atarsanız bizde öğrenmiş oluruz. Fikirler tam olarak bize aittir.Buna benzer bir ChestSpawner eklentisi vardı zaten buda tekrardan temiz olarak kodlanmışı aralarında neredeyse hiçbir fark yok 2 özellik dışında hatta onu yazanda türktü galiba
racfourdtr
HDOcraft @mhkanki sunucusunda bu sistem vardı baya eski esinlenmemişsinizdir kesin başarılar.Bu sistemi yazarken hiçbir sunucudan veya hiçöbirinden esinlenmedik. Atarsanız bizde öğrenmiş oluruz. Fikirler tam olarak bize aittir.
Champcem#1704
☪-|????_?? *#9154
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
HDOcraft @mhkanki sunucusunda bu sistem vardı baya eski esinlenmemişsinizdir kesin başarılar.
Champcem#1704
Video kayıt tarihine bakabilirsiniz, bizim sandık spawner yapanlara sözümüz yok fakat bazı satış grupları aynı tasarım ile yapıp. Kullanıcılara satıyor ve bundan para kazanıyorlar. Buna üzülüyoruz :(
racfourdtr
Video kayıt tarihine bakabilirsiniz, bizim sandık spawner yapanlara sözümüz yok fakat bazı satış grupları aynı tasarım ile yapıp. Kullanıcılara satıyor ve bundan para kazanıyorlar. Buna üzülüyoruz :(
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!