Coleries Spawner - Sandık Spawner

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AldenSH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.893
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gayet başarılı bir eklenti olmuş.

emeginize salik super plugin

Kalitenize yakışır şekilde...

Biraz daha sakin ve hoşgörülü cevap verebilirsiniz insanlara, baştan Minecraft tarzı oyun yaratmış gibi bir hal takınıyorsunuz.

Güzel bir eklenti olmuş ve birçok özelliği var gibi duruyor sunucunuza girip incelemiştim tek kelimeyle HARIKA
<3

Ekli dosyayı görüntüle 90107

Spawner görünümleri tamamen değiştirildi! Oyuncu fpslerini göz önünde bulundurarak
spawnerların sandık olması yönünde karar aldık. Böylece spawnerlara birçok özellik ekliyebilecektik!

Ekli dosyayı görüntüle 90108

Spawnerda bulunan bazı sistemlerin kısa açıklamaları;

Ekli dosyayı görüntüle 90109
Ekli dosyayı görüntüle 90110 Ekli dosyayı görüntüle 90111

Ekli dosyayı görüntüle 90112 Ekli dosyayı görüntüle 90113

Ekli dosyayı görüntüle 90114

Durum değiştirmek ne işe yarar?
Spawnerınızın durumunu değiştrdiğinizde sandığın dışına, içine ve ganimet deposuna atma gibi özelliklerle karşılaşırsınız;

durum.gif

Ganimet deposu bizim tavsiyemizdir çünkü spawnerın yanında olmasanız bile spawner hala deponuza ganimet gönderir.
Ayrıca deponuzdan ganimetleri alabilir veya satabilirsiniz;

satmavealma.gif

Spawnerın durumu içineyken içindeki ganimetleri kolaylıkla satabilirsiniz;

icsatma2.gif

Spawnerınızı sadece siz ve yetkili eklediğiniz arkadaşlarınız kırabilir. Yetkili eklediğiniz oyuncular sadece deponuza ulaşabilir,
spawnerlarınızı kırabilirler. /ayarlar menüsünden yetkili ekliyebilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 90115

Eklenti tamamen Coleries Network'e aittir kopyalanması yasaktır.

Başarılı bir eklenti fakat resimleri güncellemelisin.

Vay be acaba kim yaptı bu plugini? :enteresan: Tabii AldenSH yaptı.

Bazıları ordan burdan görüp üstüne gui ekleyip dünyanın en özel eklentisi gibi tanıtıyor bizde buna üzülüyoruz aga
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

ilk paylaşılma tarihi ektedir .d

İlk çektiğim spawner sistemi videomun, oluşturulma tarihine bakarsanız....
sizin gösterdiğiniz eklenti 30 haziranda paylaşılmış, benim çektiğim video ise...

sistemi o şahıstan 2 ay kadar önce yaptım ama ne hikmetse o sistemi kopyaladı damgası yedim :)

size bir şeyleri kanıtlamak zorunda değilim bu mesajı yazmam bile mantıksız ama ben attığınız linkteki projeyi 2020 yılında gördüm yani yapıldıktan 3 yıl sonra buda bana ayrı bir üzünç verdi ama neyse
1605713922077.png

Bu tür sistemleri sevmiyorum Klasik Mob Spawner'a Level eklenseydi (var mıydı bilmiyorum önceden) daha güzel olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl