Coleries Spawner - Sandık Spawner

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AldenSH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.893
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel , başarılı ve emek verilmiş bir eklenti . Yanlız şu kısmı anlamadım.
Eklenti tamamen Coleries Network'e aittir kopyalanması yasaktır.
Birisi benzerini yazdı diyelim, yazabilirde... Özenti olmuş olur ama isteyen yazar. Ne yapabilirsiniz ki?Sizden kod çalmadığı sürece malesef birşey yapamazsınız. Ki kendi sunucum adınada konuşuyorum, benimde sunucumda kendi eklentilerim ve çalmalarını istemediğim fikirlerim (emlak,meyveler vb var. Fakat yapmak isteyen olursa elinizden cidden birşey gelmez dostum :( Ayrıca indirme linkini atmadığın konuyu neden attın ki?Telif olsun, yarın öbür gün yasal işlem başlatırım diye düşünerekmi? İşine yaramaz, Creative commons lisanslı veya free lisanslarla kendini bir nebze korursun ama sandık yerine oraya enderchestten spawnlatsa bile telife girmiyor.
Ama verdim elmasını ,güzel eklenti emeğine sağlık. Kendi eklentilerini yazan, emek verenleri görmek güzel.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Başarılı bir eklenti olmuş fakat menülere biraz daha özen gösterilebilir. Başarılar!

Pluginin Aynısı Aynı Performanslı Bir Şekilde Kodlanabilir.
Bu Kadar Sahiplenmenize Biraz Üzüldüm Açıkçası Arkadaşlara Biraz Daha Samimi Ve Hoş Görüyle Yaklaşmanızı Diliyorum.
"Pluginin Aynısı Aynı Performanslı Bir Şekilde Kodlanabilir."
Neden kodlanamasın ki? Biz kodlayabiliyorsak tabiki sizde kodlayabilirsiniz.

Nereden geldiğimizi, kimin bu sistemi çıkardığını unutmayalım. :)

Buna benzer bir ChestSpawner eklentisi vardı zaten buda tekrardan temiz olarak kodlanmışı aralarında neredeyse hiçbir fark yok 2 özellik dışında hatta onu yazanda türktü galiba

Buna benzer bir ChestSpawner eklentisi vardı zaten buda tekrardan temiz olarak kodlanmışı aralarında neredeyse hiçbir fark yok 2 özellik dışında hatta onu yazanda türktü galiba
Bu sistemi yazarken hiçbir sunucudan veya hiçöbirinden esinlenmedik. Atarsanız bizde öğrenmiş oluruz. Fikirler tam olarak bize aittir.

Bu sistemi yazarken hiçbir sunucudan veya hiçöbirinden esinlenmedik. Atarsanız bizde öğrenmiş oluruz. Fikirler tam olarak bize aittir.
HDOcraft @mhkanki sunucusunda bu sistem vardı baya eski esinlenmemişsinizdir kesin başarılar.

Başarılı bir plugin olmuş ellerinize sağlık. Başarılar!

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
HDOcraft @mhkanki sunucusunda bu sistem vardı baya eski esinlenmemişsinizdir kesin başarılar.

Video kayıt tarihine bakabilirsiniz, bizim sandık spawner yapanlara sözümüz yok fakat bazı satış grupları aynı tasarım ile yapıp. Kullanıcılara satıyor ve bundan para kazanıyorlar. Buna üzülüyoruz :(

Video kayıt tarihine bakabilirsiniz, bizim sandık spawner yapanlara sözümüz yok fakat bazı satış grupları aynı tasarım ile yapıp. Kullanıcılara satıyor ve bundan para kazanıyorlar. Buna üzülüyoruz :(

Bazıları ordan burdan görüp üstüne gui ekleyip dünyanın en özel eklentisi gibi tanıtıyor bizde buna üzülüyoruz aga
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

ilk paylaşılma tarihi ektedir .d

O zaman elinize sağlık.

Mükemmel bir eklenti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl