Çözüldü CodeProject - Dolandırıcılığı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kenzo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 11.308
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2312 böylelerini ifşalamazsak kimse durmaz
1611350670112.png

editmi komik gel canlıda göstereyim discorddan
sanırım pluginleri kendin yazıyorsun :v ek olarak öyle bir suçluluk psikolojisine girmişsinki spam atıyorsun elin ayağın bir birine girmiş aga sakin ol sen gidip başkalarının paketini editle lütfen

@Garp ve yönetim ekibi gerekli SS konuda mevcut 1 işi para ile satmadık diyor farklı arkadas da sattık diyor gerekli işlemleri yapınız lütfen konu uzadı.

sanırım pluginleri kendin yazıyorsun :v ek olarak öyle bir suçluluk psikolojisine girmişsinki spam atıyorsun elin ayağın bir birine girmiş aga sakin ol sen gidip başkalarının paketini editle lütfen
yok olm .d seslide konuşurken komik geliyordu ondan

Bu tarz kişiler 3-5 Liraya muhtaç insanlardır acıyorum hallerine, gına geldi böyle kişilerden yakında bağış linki açacağım bu tarz insanlar için oradan geçimlerini sağlasınlar yazık hallerine.

Bu tarz kişiler 3-5 Liraya muhtaç insanlardır acıyorum hallerine, gına geldi böyle kişilerden yakında bağış linki açacağım bu tarz insanlar için oradan geçimlerini sağlasınlar yazık hallerine.
açıçagımız sunucu maliyeti 800 tl yi geçti qweqweqwv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl