Çözüldü CodeProject - Dolandırıcılığı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kenzo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 11.308
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazdığın mesajlarda sen bile kabul ediyorsun sadece adına "dolandırıcılık" demiyorsun hala haklıymış gibi yazabiliyorsun hayret
bedava paketleri vermiyoruz? KENDİ yaptıgımız paketleri veriyoruz ve ben paket kısmında calışmıyorum .) tasarım yapıyorum bir kuruş kull hakkına giren cennete giremez en korktugum şeydir hak yemek

Bak şimdi güzel sevgili kardeşim bu paketin değeri 50 tl şimdi bu x arkadaş senden paketi satın alacak ama sen diyorsun ki "alıntı var sadece cünkü sürekli paket cıkarmamız gerekiyor aynı paketi 100 kişiye satamayız" diyorsun aynı paketi alıntılı bi şekilde satıyorsun çelişkili ifadeler vermektesin kardeşim ya bu işi düzgün bir şekilde yap yada yapma para kolay kazanılmıyor para çok millette ben iteleyim hesabındasın @Garp haksız mıyım @MustafaTRK
sen yanlış anlamışsın hani cözemedigimiz şey olursa forumda bakıyoruz bu arada lobi paketi için konuşmuyorum skyblock için lobi paketini görmedim

Bak şimdi güzel sevgili kardeşim bu paketin değeri 50 tl şimdi bu x arkadaş senden paketi satın alacak ama sen diyorsun ki "alıntı var sadece cünkü sürekli paket cıkarmamız gerekiyor aynı paketi 100 kişiye satamayız" diyorsun aynı paketi alıntılı bi şekilde satıyorsun çelişkili ifadeler vermektesin kardeşim ya bu işi düzgün bir şekilde yap yada yapma para kolay kazanılmıyor para çok millette ben iteleyim hesabındasın @Garp haksız mıyım @MustafaTRK
isterseniz discorddan ekleyin size ip atayım pakette alıntı varmı görmüş olursunuz
Zyher#5463

sen yanlış anlamışsın hani cözemedigimiz şey olursa forumda bakıyoruz bu arada lobi paketi için konuşmuyorum skyblock için lobi paketini görmedim
O yada değil ben paket derdinde değilim bak şimdi paketi yapan sizler değilmisiniz sizsiniz paketi alan arkadaşta x kişi o evet 50 tl ödeyen o değil mi o benim anlamadığım nokta "alıntı var" sadece cünkü sürekli paket cıkarmamız gerekiyor aynı paketi 100 kişiye satamayız" cümleniz çelişkili ifadeler vermektesiniz.

O yada değil ben paket derdinde değilim bak şimdi paketi yapan sizler değilmisiniz sizsiniz paketi alan arkadaşta x kişi o evet 50 tl ödeyen o değil mi o benim anlamadığım nokta "alıntı var" sadece cünkü sürekli paket cıkarmamız gerekiyor aynı paketi 100 kişiye satamayız" cümleniz çelişkili ifadeler vermektesiniz.
kendimi acıklayamamışsım paketlerimiz alıntı degildir tolga ile code arasında ne geçti bilmiyorum ama lobi paketi hariç hepsini gördüm 1 tane alıntı bile yok bunuda kanıtlarım size eklersen discorddan hak verceksin bana

Alıntı var demeniz beni kuşkulandırdı paranın hakkını vermediğiniz kanaatindeyim.Bana bir şekler açıklamak zorunda değilsiniz sadece yaptıgınız hizmet forum kullanıcılarını kuşkulandırıyor okadar. güveneyim mi güvenmeyim mi dolandırıcı mı değil mi diye düşünen var dır.

Alıntı var demeniz beni kuşkulandırdı paranın hakkını vermediğiniz kanaatindeyim.Bana bir şekler açıklamak zorunda değilsiniz sadece yaptıgınız hizmet forum kullanıcılarını kuşkulandırıyor okadar. güveneyim mi güvenmeyim mi dolandırıcı mı değil mi diye düşünen var dır.
Dedigim gibi kendimi ifade edemedim alıntıdan kastıgım sürekli yeni sistemler cıkıyor onlara yetişmek için plugin indiriyoruz ama hatalarla karşılaşabiliriz hatalara forumlardan çözüm arıyoruz skriptten verdigim örnek pekte alakalı degildi sinirden kendimi ifade edemedim düşünsenize emek veriyor ekibiniz ve birisi cıkıp DOLANDIRICI diyor size?

Beleş paket dilenenler de gelip burda haklısınız yazıyor ya komiksiniz

bak şimdi o X kişisi Alıntı olmasın diye biliyorsa 0 dan yaptırcak bize paketi 0 dan yaparız şimdi bizim normal paketimiz 50 tl diyelim 50 tl ye adam aldı alıntı olmasın diyebilirmi 0 dan yaptıgımzı paketleri alsın sen pluginersin diyelim 20 tl ye paket satıyorsun ben sana gelip bana 0dan paket yap al 20 tl diyebilirmiyim?
emek hırsızlığı yaptığını değiştirmiyor 50 tl 20 tl olayı değil bu eğer bir adamın eklentisini kullanacak isen adamın * kişisinin şu pluginleri paketimzide kullanılmıştır yazarak en azından paketi yapan insanlara saygını gösterebilirsin.Bu senin özgün bir paket yapımcısı olmadığını başkalarından aldığın şeyi bile savunuş tarzından belli

emek hırsızlığı yaptığını değiştirmiyor 50 tl 20 tl olayı değil bu eğer bir adamın eklentisini kullanacak isen adamın * kişisinin şu pluginleri paketimzide kullanılmıştır yazarak en azından paketi yapan insanlara saygını gösterebilirsin.Bu senin özgün bir paket yapımcısı olmadığını başkalarından aldığın şeyi bile savunuş tarzından belli
Yazdıklarımın devamını okusaydın karalamak yerine keşke.

Birincisi paket ücretli olarak satılmamıştır bılgınız olsun

1611281449792.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl