Falityy
Zyher#5463
müşteri yorumlarımı atayım istersen hepsi memnun. haksız cıkacağını biliyorsun bence bidaha yazmasanda olur. konu sahibinin de ismi Project knkmUfacık "Project"sin, biz mi ağlıyoruz? Müşterilerin bile memnun değil. Küçük "project"lerle zamanımı harcamayağım ve birdaha buraya mesaj yazmayacağım.
o kıvranma degil diyelim senin ekibine iftira atıyorlar sende konu kaldırılsın istiyorsun aslında bu konu bizim satışlarımızı etkilemedi ? .) çakma lobi kurma bilmiyorum demedi kurrarmısın dedi ücret felan almadık adam deseydi sizin cakmalobi paketinizi almak istiyorum o zaman o paketi atmazdık? şöyle düşün müşterin sana paket atıyor bunu editleyip sunucuma kurrarmısın diye
başkası sizin kıvranışlarınızın cevabını vermiş lolllllllllllllllBana kendisini şöyle savunuyor. "Bunu paylaşanında dolandırıcılıkları var."
üf yeni konuAynı arkadaşlar benide dolandırdı yarın bende yeni bir konu açıp paylaşacağım
bir de gerçekmiş gibi kendi aralarında konusduklarini ss atıyorlar
Zyher#5463
Bana kendisini şöyle savunuyor. "Bunu paylaşanında dolandırıcılıkları var." böyle bişey demedimki ? wqeqwbaşkası sizin kıvranışlarınızın cevabını vermiş lolllllllllllllll
Zyher#5463
yalancılıgını kanıtlamış olur hani bu forumda kural denilen bişey yok ya isteyen istedigine dolandırıcı yalancı diyebilir tab2üf yeni konu
Zyher#5463
üf yeni konu
knk böyle istediginiz kadar ağlayın iftiralar atın bizim satışlarımızı engellemiyor ve arada arkadaşın dedigi gibi gruba ss ler atıp goygoy dönüyor.dbaşkası sizin kıvranışlarınızın cevabını vermiş lolllllllllllllll
bu arada hakkınızda yazı yazan kişilerin çoğu satıcı bile değil kim ağlıyor üsteki mesajlardan bakabilirsinknk böyle istediginiz kadar ağlayın iftiralar atın bizim satışlarımızı engellemiyor ve arada arkadaşın dedigi gibi gruba ss ler atıp goygoy dönüyor.d
Zyher#5463
satıcı olsun olmasın bedava paket alamadıkları için ağlıyolar ve %100 eminim içinde 10 kişi olan bir plugin paketi discorrdları varbu arada hakkınızda yazı yazan kişilerin çoğu satıcı bile değil kim ağlıyor üsteki mesajlardan bakabilirsin
Bir kişinin satış discordundaki üye sayısı birşey ifade etmez, önemli olan sunduğu hizmetin kalitesidir. Atıyorum 3 Bin üyeli satış sunucusu olunca ne oluyor o kaliteli mi oluyor?satıcı olsun olmasın bedava paket alamadıkları için ağlıyolar ve %100 eminim içinde 10 kişi olan bir plugin paketi discorrdları var
Zyher#5463
knkm genelden bahsetiyorumBir kişinin satış discordundaki üye sayısı birşey ifade etmez, önemli olan sunduğu hizmetin kalitesidir. Atıyorum 3 Bin üyeli satış sunucusu olunca ne oluyor o kaliteli mi oluyor?
doğruBir kişinin satış discordundaki üye sayısı birşey ifade etmez, önemli olan sunduğu hizmetin kalitesidir. Atıyorum 3 Bin üyeli satış sunucusu olunca ne oluyor o kaliteli mi oluyor?
Konuya yazan pek bir satıcı veya takım üyesi göremedim.knkm genelden bahsetiyorum
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!