Çözüldü chat mesajı silme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xefnu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 760
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xefnu

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
12
Multiverse pluginde teleport olduğumuzda mesaj gönderiyor onu nereden silebiliriz.
/spawn yazdığımızda da bir mesaj bildirimi geliyor onu nasıl değiştirebiliriz
Ekran görüntüsü 2025-06-10 190144.webp

1)/gamerule commandblockoutput false
2)/gamerule sendcommandfeedback

Önce yukarıda ki komutu deneyin olmazsa diğerini deneyin. Tekrar geri dönüş yapmanızı bekliyorum.

1)/gamerule commandblockoutput false
2)/gamerule sendcommandfeedback

Önce yukarıda ki komutu deneyin olmazsa diğerini deneyin. Tekrar geri dönüş yapmanızı bekliyorum.
maalesef ikisi de çalışmıyor daha doğrusu komutlar var fakat false yazdığımda herhangi bir şey olmuyor

Eklentinin configinde böyle bir mesaj varmı bakın varsa &f gibi bir şey koyun deneyin

Sunucu sürümünüz ve Multiverse-Core eklentinizin sürümünü öğrenebilir miyim? Ayrıca aşağıya bırakacağım bağlantı adresine tıklayın aradığınız cevap burada olabilir.

Sunucu sürümünüz ve Multiverse-Core eklentinizin sürümünü öğrenebilir miyim? Ayrıca aşağıya bırakacağım bağlantı adresine tıklayın aradığınız cevap burada olabilir.

maalesef bulamadım.kullandığım plugin ismi multiverse core 1.21.4 sürümündeyim. /spawn komutu da essentials plugini olması lazım diye biliyorum.

Multiverse değil de Essentials'ın içinde messages_en dosyasında teleporting ve teleportAtoB nin yanındaki mesajları silin.
sorun şu ki messages_en dosyasını bulamadım çünkü ilk başta düündüğüm şey oydu. şu an tekrar baktım ve klasör içi boş düzeltebileceğim bir dosya yok.

EssentialsX.jar dosyasına sağ tıklayıp Winrar ile aç butonuna tıklayın. Dil dosyaları direk karşınıza gelecektir zaten

EssentialsX.jar dosyasına sağ tıklayıp Winrar ile aç butonuna tıklayın. Dil dosyaları direk karşınıza gelecektir zaten
dediğiniz gibi siliyorum fakat kaydetmeme rağmen kaydedilmiyor gözüküyor malesef

Size yazmadan az önce denedim bende çalıştı, sunucu açıksa kapatıp deneyin veya YAML hatası yapmadığınızdan emin olun. (= ' "") gibi işaretleri silmek YAML dosyasının tekrar oluşmasını sağlayacaktır.

Size yazmadan az önce denedim bende çalıştı, sunucu açıksa kapatıp deneyin veya YAML hatası yapmadığınızdan emin olun. (= ' "") gibi işaretleri silmek YAML dosyasının tekrar oluşmasını sağlayacaktır.
bir komutu hallettim fakat bir komut halen kaldı. /spawn yazıldığında olan komut gitti faka multiverse core plugin ile başka bir dünyaya gittimizde hala gözüküyor.
1749592540095.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl