maalesef ikisi de çalışmıyor daha doğrusu komutlar var fakat false yazdığımda herhangi bir şey olmuyor1)/gamerule commandblockoutput false
2)/gamerule sendcommandfeedback
Önce yukarıda ki komutu deneyin olmazsa diğerini deneyin. Tekrar geri dönüş yapmanızı bekliyorum.
sabahtandır arıyorum bulamıyorum maalesef, biri essential plıgin bir diğeri multiverseEklentinin configinde böyle bir mesaj varmı bakın varsa &f gibi bir şey koyun deneyin
BaranMRJ
maalesef bulamadım.kullandığım plugin ismi multiverse core 1.21.4 sürümündeyim. /spawn komutu da essentials plugini olması lazım diye biliyorum.Sunucu sürümünüz ve Multiverse-Core eklentinizin sürümünü öğrenebilir miyim? Ayrıca aşağıya bırakacağım bağlantı adresine tıklayın aradığınız cevap burada olabilir.
Rehber Konu 'Jar String Editor'
Jar String Editor nedir?
Jar String Editor, JAR dosyasının içindeki herhangi bir dizeyi değiştirmenize izin verir, asıl amacı son kullanıcıların eklentileri çevirmesine yardımcı olmaktır.
Jar String Editor nasıl kullanılır?
Öncelikledüzenleyeceğimiz website adresine gitmemiz gerekiyor.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Önümüze aşağı da ki gibi bir site gelecek. İster tıklayarak isterseniz de mesajını değiştirmek istediğiniz .jar'ı "Click to select a Jar file or drag it here" kısmına sürükleyebilirsiniz...
- BaranMRJ2
- minecraft eklenti türkçeleştirme
- Cevaplar: 2
- Forum: Minecraft Sunucu Yönetimi
theskrr
Multiverse değil de Essentials'ın içinde messages_en dosyasında teleporting ve teleportAtoB nin yanındaki mesajları silin.Multiverse pluginde teleport olduğumuzda mesaj gönderiyor onu nereden silebiliriz.
/spawn yazdığımızda da bir mesaj bildirimi geliyor onu nasıl değiştirebiliriz
Ekli dosyayı görüntüle 265660
sorun şu ki messages_en dosyasını bulamadım çünkü ilk başta düündüğüm şey oydu. şu an tekrar baktım ve klasör içi boş düzeltebileceğim bir dosya yok.Multiverse değil de Essentials'ın içinde messages_en dosyasında teleporting ve teleportAtoB nin yanındaki mesajları silin.
dediğiniz gibi siliyorum fakat kaydetmeme rağmen kaydedilmiyor gözüküyor malesefEssentialsX.jar dosyasına sağ tıklayıp Winrar ile aç butonuna tıklayın. Dil dosyaları direk karşınıza gelecektir zaten
theskrr
bir komutu hallettim fakat bir komut halen kaldı. /spawn yazıldığında olan komut gitti faka multiverse core plugin ile başka bir dünyaya gittimizde hala gözüküyor.Size yazmadan az önce denedim bende çalıştı, sunucu açıksa kapatıp deneyin veya YAML hatası yapmadığınızdan emin olun. (= ' "") gibi işaretleri silmek YAML dosyasının tekrar oluşmasını sağlayacaktır.
theskrr
MultiverseCore olduğuna emin misiniz ? CTRL+F ile teleportAtoB yi aratıp yanındaki mesajı silip denediniz mi ?bir komutu hallettim fakat bir komut halen kaldı. /spawn yazıldığında olan komut gitti faka multiverse core plugin ile başka bir dünyaya gittimizde hala gözüküyor.
Ekli dosyayı görüntüle 265690
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!