FakeTaxiDriver
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 120
elf olmazsam oynamıyorum ben :/öşekler Elf olamaz zumqi xD xd çs :D :D
elf olmazsam oynamıyorum ben :/öşekler Elf olamaz zumqi xD xd çs :D :D
Efendim onlar bir takım uydurma laflardırPyme önce valinordaki ayakkabı kutularının cevabını versin.
Tamam tamam Legolas sensinelf olmazsam oynamıyorum ben :/
Siz ilk önce İsengard esnafına saldıran Aragornun hesabını verin.Efendim onlar bir takım uydurma laflardır
Xeske ne dediğini anlasam :COrclar benim türbanlı Hobbit bacıma saldırırken neredeydiniz ... İSP (isengard solcu partisi) nerdeydiiii MHP (Mordor Hareket Partisi) nerdeydiii sizzzz bunların hesabını verin önce
![]()
Kebap ile benim aramda sonradan müdahil olduğun için senin anlamanda gerekmiyor şu an :DXeske ne dediğini anlasam :C
Xeske böyle demesen :CKebap ile benim aramda sonradan müdahil olduğun için senin anlamanda gerekmiyor şu an :D
Etiketler op demi qnq :CNice konu hocam yalnız forumda etiket gözükmüyor daha yeni gördüm
CcCPymeCcC @Pyme :PBen onu kastetmemiştim ama neyse konu etiketleride opimiş
Orclar benim türbanlı Hobbit bacıma saldırırken neredeydiniz ... İSP (isengard solcu partisi) nerdeydiiii MHP (Mordor Hareket Partisi) nerdeydiii sizzzz bunların hesabını verin önce
![]()
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!