Telefon kendi kendine yazıyo işte bişiler[DOUBLEPOST=1441981707,1441981527][/DOUBLEPOST]O forumun batma sebebi yetkililerin egosu arka tarafları 5 galaksi uzakta geziyordu :Cağa baba ne :(
Sağol.Cevabımı almış oldum.ASlında alamadım.Gerçekten soruyorum.Biri dalga geçmeden cevaplasın.Craft_mana ne oldu?Büyük Soru :
CraftMan'a ne oldu ?
Cevap :
CraftMan namı diğer Sauron kötülüğün kaynağıdır Şeytanın ta kendisidir Cehennem kapısını açarak İçeri küçük ergen şeytanların (velet yöneticiler) içeri girmesini bi yönden o sağlamıştır
İşler kötüye gidince uzak diyarlara gidip savaşı göze alamamıştır onun yerine Ercan'ın yeni kuklaları devreye girmiştir
![]()
Bir kral vardı ( @Tekno_51 )ama yanında onun aklını karıştıran ve yerini almaya çalışan bir YILANDİL
![]()
Sonra o geldiii AK BÜYÜCÜ !!! GRİ PYME ... onu yılandil'in azabından kurtardı ve onu gerçek bir kral yaptı ve beraber Rohan'ı kurdular
![]()
AMA BU BİR SON DEĞİL...kaliteli yoldaşlar onlarla Rohan'ın yolunu tuttu
![]()
AMA KÖTÜLÜK VE İYİLİĞİN SAVAŞI DEVAM EDİYOR AK BÜYÜCÜNÜN BİR SÖZÜ VARDIR
ARTIK REKABET YOK HER ŞEYİ KÖKÜNDEN HALLEDİYORUZ @Pyme
![]()
@KebabReyiz @FakeTaxiDriver @Tekno_51 @EminGny @_Spiderus_ @LimonBerk @erenbulbul @Moonstalker @Epistomolopolomolopoloji @BroPlayz ve diğer Rohan Süvarileri !!!
mini not : benim tarzım böyle ne bekli10
Binlerce bakılması gereken rapor vardı forumda her sayfada cinsel organ resimleri vardı bütün sorumluluk CraftMan'ın üzerindeydi oda dayanamadı emekli oldu ... !!!Sağol.Cevabımı almış oldum.ASlında alamadım.Gerçekten soruyorum.Biri dalga geçmeden cevaplasın.Craft_mana ne oldu?
Plz foşik abdullah.Düzgün cevap :(Binlerce bakılması gereken rapor vardı forumda her sayfada cinsel organ resimleri vardı bütün sorumluluk CraftMan'ın üzerindeydi oda dayanamadı emekli oldu ... !!!
ulan daha nasıl diyim emekli oldulan emekli oldu bıraktı gitti pff keşke sen bilmek bişeyden anlamakPlz foşik abdullah.Düzgün cevap :(
foşik abdullah :Pulan daha nasıl diyim emekli oldulan emekli oldu bıraktı gitti pff keşke sen bilmek bişeyden anlamak
öşek
Yok hacı ben ikili oynuyom ikisindede aktifim ...
Ben 7 forumda aktifim şuanda, sadece 2 forumu bıraktım ._.
cool story qnq ben elf olabilirmiyimBüyük Soru :
CraftMan'a ne oldu ?
Cevap :
CraftMan namı diğer Sauron kötülüğün kaynağıdır Şeytanın ta kendisidir Cehennem kapısını açarak İçeri küçük ergen şeytanların (velet yöneticiler) içeri girmesini bi yönden o sağlamıştır
İşler kötüye gidince uzak diyarlara gidip savaşı göze alamamıştır onun yerine Ercan'ın yeni kuklaları devreye girmiştir
![]()
Bir kral vardı ( @Tekno_51 )ama yanında onun aklını karıştıran ve yerini almaya çalışan bir YILANDİL
![]()
Sonra o geldiii AK BÜYÜCÜ !!! GRİ PYME ... onu yılandil'in azabından kurtardı ve onu gerçek bir kral yaptı ve beraber Rohan'ı kurdular
![]()
![]()
![]()
@KebabReyiz @FakeTaxiDriver @Tekno_51 @EminGny @_Spiderus_ @LimonBerk @erenbulbul @Moonstalker @Epistomolopolomolopoloji @BroPlayz ve diğer Rohan Süvarileri !!!
öşekler Elf olamaz zumqi xD xd çs :D :Dcool story qnq ben elf olabilirmiyim
Pyme önce valinordaki ayakkabı kutularının cevabını versin.Büyük Soru :
CraftMan'a ne oldu ?
Cevap :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!