Büyük Forum Göçü

Forum Göçüne Katıldım Çünkü

• Ergen yöneticiler ve yetkililer çoğaldı

Oy: 9 52,9%
  • Yok hacı ben ikili oynuyom ikisindede aktifim ...

Oy: 5 29,4%
  • Yeni bi forum arıyordum buda fırsat oldu

Oy: 1 5,9%
  • Uff geldik işte ya amma konuştun kes .s .s

Oy: 2 11,8%

• Kullanılan toplam oy
    17
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizi kesecek.Dikkatli olmalyız :p

oZ4vXb.png

Büyük Soru :

CraftMan'a ne oldu ?

Cevap :

CraftMan namı diğer Sauron kötülüğün kaynağıdır Şeytanın ta kendisidir Cehennem kapısını açarak İçeri küçük ergen şeytanların (velet yöneticiler) içeri girmesini bi yönden o sağlamıştır
İşler kötüye gidince uzak diyarlara gidip savaşı göze alamamıştır onun yerine Ercan'ın yeni kuklaları devreye girmiştir

oZ4MYR.jpg

Bir kral vardı ( @Tekno_51 )ama yanında onun aklını karıştıran ve yerini almaya çalışan bir YILANDİL

oZ4Mg7.png

Sonra o geldiii AK BÜYÜCÜ !!! GRİ PYME ... onu yılandil'in azabından kurtardı ve onu gerçek bir kral yaptı ve beraber Rohan'ı kurdular

B07B4D.jpg

AMA BU BİR SON DEĞİL...kaliteli yoldaşlar onlarla Rohan'ın yolunu tuttu

ng0qM1.jpg

AMA KÖTÜLÜK VE İYİLİĞİN SAVAŞI DEVAM EDİYOR AK BÜYÜCÜNÜN BİR SÖZÜ VARDIR
ARTIK REKABET YOK HER ŞEYİ KÖKÜNDEN HALLEDİYORUZ @Pyme

1kOA7j.jpg

@KebabReyiz @FakeTaxiDriver @Tekno_51 @EminGny @_Spiderus_ @LimonBerk @erenbulbul @Moonstalker @Epistomolopolomolopoloji @BroPlayz ve diğer Rohan Süvarileri !!!

mini not : benim tarzım böyle ne bekli10
Böyle mesajlar daha çok yazın nedense çok güzel geliyor bana : 3

5.sayfa için ele ele (destek+)

Tekno kovuldu mu en Sevdiğim yetkili oydu forumdaki :C buraya geldiyse iyi[DOUBLEPOST=1442003988,1442003589][/DOUBLEPOST]Ben bu forumu çogh sevdim adamlar direk Mute atmıyo Uyarıyor ve kurallara Aykırı mesajını kaldırıyor bu kadar
VIP alacağım kesinleşti öbür forumda içimde Mute yeme korkusu vardı

Artık büyüme Sırası mc-tr de öbür forum Üyelerinin kıymetini hiç bir zaman bilmedi hep şunu dedi amaan sonuçta yenisi gelir umrumda değil @!?&@&!? Ama Noldu en güncel üyelerini resmen foruma aşık olan üyelerini kayıp etti

Tekno kovuldu mu en Sevdiğim yetkili oydu forumdaki :C buraya geldiyse iyi[DOUBLEPOST=1442003988,1442003589][/DOUBLEPOST]Ben bu forumu çogh sevdim adamlar direk Mute atmıyo Uyarıyor ve kurallara Aykırı mesajını kaldırıyor bu kadar

Artık büyüme Sırası mc-tr de öbür forum Üyelerinin kıymetini hiç bir zaman bilmedi hep şunu dedi amaan sonuçta yenisi gelir umrumda değil @!?&@&!? Ama Noldu en güncel üyelerini resmen foruma aşık olan üyelerini kayıp etti
Limona alkış

Limon alkışı çok seveğğğ :C

Aynen tam dediğin gibi oldu.:troll: limona alkışşşşş
Edit:Etiketler güzelmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl