Bu Sektör Yatırıma Değer Mi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BY LEWU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 710
Bireysel olarak paket yaparak asgari bile kazanamazsın zaten ancak hindistanlı vb olman gerekir :D Setup konusunda ileri düzey olduğunu düşünüyorsan sunucu sahipleriyle anlaşarak belirli kesimlerden pay alman lazım yoksa 2 hafta setup yap dur cebine harçlık girer tabi

Örn; bana teklif geldi sunucu açıyorlar. Tasarımları sen yap, ömür boyu sunucu gelirlerinden yüzde 5 pay verelim denildi (riskli bir şey normalde fakat teklif edenler büyük insanlar) kabul ettim 3 hafta boyunca her gün tasarım yaptım şimdi sunucudan emekli maaşı gibi pay alıyorum artık tasarım yapmasa bile, misali. Yoksa setup bilgini sadece pakete akıtırsan zamanla işin kölesi olursun

Risk yönetimi ve ilişkileri iyi ayarlamasın, harici olarak haftalık ücret veya iş başı ücrete de anlaşabilirsin
Benim asgari üstünden örnek verme amacım piyasanın normal fiyatlarının bile yüksek olarak algılandığı bir durumda olmamızdan kaynaklı. Ben cebime giren o para ile geçimini sağlamaya çalışan birisi değilim veya kazandığım paranın az olduğundan yakınan birisi değilim. Arada sırada iş geliyor yeter mi yeter Allah bereket versin diyorum. Bunları yazma amacım pahalı denilen şuan ki piyasa fiyatlarının 1 asgari ücret bile etmemesini anlatmak. 1 plugin 1k olduğu dönemde 1 pakete bu fiyatları çok görmek ...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl