mustafa_8907
Kızılsakal Kızıltaş?
- Elmaslar
- 184
- Minecraft
- mustafa8907
Discord:
mustafa_8907
Haklısınız Itemsatis veya bilinen sitelerde Dediğiniz gibi hazır paket alıp satan varSana şöyle bilgi vereyim. Amacım kesinlikle reklam değil onu da söyleyeyim.
Elimde bir liste var. Bu listede güncel skyblock ve survival(donut smp mantığı değil) sistemleri yazılı. Bu listeyi müşteriye iletirim ve liste uygunsa benim müşterilere verdiğim fiyat bu liste için tamamen sabit olur. Bu bırak 10k yı paketin fiyatı 7000 civarı(net liste ve fiyat vermiyorum tamamen değişiklik gösterebilir.) olur. eğer o an acil ihtiyacım varsa normal fiyatından bile ucuza yaparım. Bunu geçtim ödeme o gün içinde yapılırsa ek indirim ve survival skyblock gibi ana büyük paket alımlarında lobi ve velocity paketi hediye veriyorum. Kurulumları yapıyorum ve herşey hatasız eksiksiz teslim sağlıyorum. Benim hata çözümleri, ek destek, revizeler ve paket yapımı ile birlikte yaptığım bu iş 3 hafta sürüyor. 3 hafta süren bir işte herkesin verdiği ve söylediği fiyata göre ve benimde işin içinde olduğum bir piyasaya göre ben verdiğim bu hizmeti 10k nın bile altında verirken piyasada kim 50k ya 1 tane paket yapıyor? Kaldıki saydıklarım 1 tane özel paket için geçerli durumlar. Müşteri geliyor toplu almak istiyor ben toplu indirim yapıyorum ve bunların süresi daha da uzun oluyor.
Ufak bir bilgi daha vereyim. İtemsatış vs olsun farklı satıcı platformalarında vs olsun biraz araştırın fiyatlar neden 500-1500 arası diye :D. Yurtdışı hazır paketleri alıp harita bile değiştirmeden(bazılarının hakkını yemeyeyim haritayı değiştiriyolar) Türkçe yapıp editleyip kaç kişiye iteleniyor. Özel paketi geçtim içindeki açık kaynak pluginlere bile zararlı kod ekleyip mining yiyen kaç kişiye rastladım sorsanız sayamam.
Fakat Bunları aslında satın bile almıyor bazıları
Crack Forumlardan Alıyorlar hepsi birkere en bilinen İtemsatisdeki magazadan almıştım adam zip içindeki crack forumun baskısını bile silmemiş :d
1500-500 bırak bazıları Türkçe bile yapmadan 100 e veriyor ufak birkaç seyi Türkçe yaparsa 500TL ye satıyor
Türkiye piyasasında bazı kişiler yüzünden son zamanlarda Birsürü sunucu türedi
Hepsi Bedava Buldugu paketleri kullanıp sunucu açıyor artık şahsen Copy Paste Sunucularda oynamayı bırak girmiyorum bile
Asıl parayı kırdıracak şey Globalden geçiyor bence siz ne düşünüyorsunuz
Moderatör tarafından düzenlendi: