Bir skyblock sunucusunda olmadı gerekenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan quzsweety
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 438
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

quzsweety

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
9
Minecraft
OlmazBeGuzelim
X
Byzkurtsss

Discord:

despina32

Efendim merhaba iyi forumlar dilerim bir skyblock sunucusu kurmayı düşünüyorum olması gerekenler ücretsiz veya 200 tl ve altı bir hile koruma sistemi ve olması gereken pluginler nerelerdir
Siz olsanız bir sunucuya girince ilk neye bakarsınız

200 tl ye bulabilirmisin bilmiyorum ama
vulcan
lpx

öneririm

200 TL ve altı biraz zor bulursunuz, Ücretsiz olarak grim kullanabilirsiniz, eğer bütçeyi arttırsanız vulcan bakabilirsiniz.

Tamamdır olmadı hile koruma sistemi kötü olur admin buluruz :D diğerleri ne önerirsiniz bide taban sürüm ne olabilir 1.16.5 ?

Tamamdır olmadı hile koruma sistemi kötü olur admin buluruz :D diğerleri ne önerirsiniz bide taban sürüm ne olabilir 1.16.5 ?
Dediğim gibi en kötü ihtimalle grim kullanabilirsiniz hiç yoktan iyidir, Taban sürüm olarakda benim şahsi fikrim 1.20 ve üstü olmasıdır.

oyle olmuyor bazı insanlar serverinizi saldırı yapmaya gelebilir benim serverime gelmişlerdi 1 sene felan oldu
lpx almasanız servernize saldırı yapabilirler

oyle olmuyor bazı insanlar serverinizi saldırı yapmaya gelebilir benim serverime gelmişlerdi 1 sene felan oldu
lpx almasanız servernize saldırı yapabilirler
Tamamdır hile koruma sistemini bir kenara bırakalım şimdilik nasıl birşey yapabiliriz ve nasıl vdsden ücretsiz web sitesi kurarım

Tamamdır hile koruma sistemini bir kenara bırakalım şimdilik nasıl birşey yapabiliriz ve nasıl vdsden ücretsiz web sitesi kurarım
0 bütçe ile sunucu açmanız çok zor, sunucu açıcaksanız bütçe ayırmalısınız.

bütceniz yoksa hiç girişmeyin
vds den web sitesi kuramassınız

Reklam ve hile koruması dışında ne kadarlık bir bütçe makul olur
vds 1200 tl
web site 800
alan adı 500
ek eklentiler- map : 1000 - 5000

Bende yazın tekrardan server açıçağım reklam ve hile koruması dışında bunları alıcağım

vds 1200 tl
web site 800
alan adı 500
ek eklentiler- map : 1000 - 5000

Bende yazın tekrardan server açıçağım reklam ve hile koruması dışında bunları aldım
Ben onları kaçak ayarlarım :D şuanda vds fazla abartılı olmasına gerek olmaz çünkü büyük bir server değil alan adı var

Ben onları kaçak ayarlarım :D şuanda vds fazla abartılı olmasına gerek olmaz çünkü büyük bir server değil alan adı var
korsan eklenti kullanmayın tps düşer ekstara lag yapar serverinize erişim sağlarlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl