Dediğim gibi en kötü ihtimalle grim kullanabilirsiniz hiç yoktan iyidir, Taban sürüm olarakda benim şahsi fikrim 1.20 ve üstü olmasıdır.Tamamdır olmadı hile koruma sistemi kötü olur admin buluruz :D diğerleri ne önerirsiniz bide taban sürüm ne olabilir 1.16.5 ?
texas41_
oyle olmuyor bazı insanlar serverinizi saldırı yapmaya gelebilir benim serverime gelmişlerdi 1 sene felan olduTamamdır olmadı hile koruma sistemi kötü olur admin buluruz :D diğerleri ne önerirsiniz bide taban sürüm ne olabilir 1.16.5 ?
despina32
Tamamdır hile koruma sistemini bir kenara bırakalım şimdilik nasıl birşey yapabiliriz ve nasıl vdsden ücretsiz web sitesi kurarımoyle olmuyor bazı insanlar serverinizi saldırı yapmaya gelebilir benim serverime gelmişlerdi 1 sene felan oldu
lpx almasanız servernize saldırı yapabilirler
0 bütçe ile sunucu açmanız çok zor, sunucu açıcaksanız bütçe ayırmalısınız.Tamamdır hile koruma sistemini bir kenara bırakalım şimdilik nasıl birşey yapabiliriz ve nasıl vdsden ücretsiz web sitesi kurarım
texas41_
bütceniz yoksa hiç girişmeyinTamamdır hile koruma sistemini bir kenara bırakalım şimdilik nasıl birşey yapabiliriz ve nasıl vdsden ücretsiz web sitesi kurarım
texas41_
vds 1200 tlReklam ve hile koruması dışında ne kadarlık bir bütçe makul olur
despina32
Ben onları kaçak ayarlarım :D şuanda vds fazla abartılı olmasına gerek olmaz çünkü büyük bir server değil alan adı varvds 1200 tl
web site 800
alan adı 500
ek eklentiler- map : 1000 - 5000
Bende yazın tekrardan server açıçağım reklam ve hile koruması dışında bunları aldım
texas41_
korsan eklenti kullanmayın tps düşer ekstara lag yapar serverinize erişim sağlarlarBen onları kaçak ayarlarım :D şuanda vds fazla abartılı olmasına gerek olmaz çünkü büyük bir server değil alan adı var
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!